Årgang 03 oplevede en rigtig ærgerlig afslutning på sidste sæson, hvor B93 på sidste spilledag med en usandsynlig kæmpesejr på 9-0 over Holbæk overtog førstepladsen fra A27 på en marginalt bedre målscore. Men derudover var sidste sæson (den første som A27-hold i DBU-turneringen) en fantastisk tur, hvor det i foråret kun blev til et enkelt nederlag og en flot andenplads i U15 Øst 1-rækken, hvilket betyder, at drengene var blandt de syv bedste hold i årgangen øst for Storebælt!
I år gælder det så U17-rækken, selv om alle spillerne med en enkelt undtagelse er fra 2003 og dermed også kunne spille U16. Vi har valgt at springe U16-rækken over og modne spillere et år hurtigere for at få modstand af samme kvalitet som os selv. Det betyder til gengæld, at vi skal stå på tæer i en del kampe, hvor fysikken og farten er imod os. Derfor har trænerteamet også hængt den tidligere Brøndby-profil Kim Daugaard op på væggen som inspiration. Han havde heller ikke just fysikken eller hurtigheden som sine spidskompetencer 😉
Holdet er blevet indrangeret i Øst 2-rækken, hvor vi forventer at være meget på bolden. U17 er en række, hvor det er svært at forudsige niveauet, efter to årgange er blevet lagt sammen. Men vores mål er som minimum at slutte i top 5, og vi håber selvfølgelig at vinde rækken, men det gør mange hold jo nok.

 Teknikken skal bære læsset

Spillet og resultaterne i træningskampene har været meget svingende. Vi har blandt andet tabt til B1908 og 2300, mens vi slog Kastrup, som kun består af 2002-spillere. Det har været dog været foruroligende, at vi har haltet lidt efter på de tekniske færdigheder, hvilket jo ellers er det, vi skal læne os op ad denne sæson. Samtidig har vi haft lidt mere travlt end tidligere med at få spillerne i form til sæsonstart.
Det er stadig Michael Haase, som er cheftræner for truppen, og Ríkin Djurhuus er assistent. Det er heldigvis lykkedes at holde truppen næsten intakt, selv om der har været lidt efterspørgsel på et par spillere. En enkelt spiller er taget på efterskole, mens en anden er blevet udskiftet. Tre spillere er nye i truppen: William Andersson er hjemvendt fra FC Helsingør, mens Mathias Rahbek (truppens eneste spiller fra 2002) og Casper Brynald er kommet til fra moderklubberne Dragør og AB Tårnby.

A27’s U17-trup består dermed af følgende 22 spillere: (moderklub i parentes)
Tobias Søderstrøm (Kastrup Boldklub)
Magnus Schrøder (AB Tårnby)
Nicolai Hagmann (AB Tårnby)
Marcus Melgaard (Dragør Boldklub)
Elias Lyngsie (AB Tårnby)
David Ambæk (AB Tårnby)
Mads Kroupa (Kastrup Boldklub)
August Toudahl (Dragør Boldklub)
Elias Dyhr (Kastrup Boldklub)
Lucas Hey (AB Tårnby)
Marcus Brandt (Dragør Boldklub)
Marc Frederiksen (AB Tårnby)
Mathias Lützhøft (AB Tårnby)
Nicolai Thornholt (Dragør Boldklub)
Noah Graini (AB Tårnby)
Oscar Jørgensen (AB Tårnby)
Sebastian Agø (AB Tårnby)
William Andersson (AB Tårnby)
Gabriel Jon (Dragør Boldklub)
Adrian Aakilde (AB Tårnby)
Mathias Rahbek (Dragør Boldklub)
Casper Brynald (AB Tårnby)