A27’s U14-hold (2005-årgangen) debuterer i Øst 1-rækken, og det er samtidig årgangens allerførste kamp under A27-fanerne i DBU-turneringen. Holdet har siden efteråret 2016 trænet og spillet træningskampe og stævner som A27, men i turneringen har drengene spillet for deres respektive moderklubber AB Tårnby, Dragør Boldklub og Kastrup Boldklub.

Årgangen har inden denne sæsonen fået ny cheftræner og assistent. Ny cheftræner er Emil Kjersgaard Hansen, der hidtil har været assistent for Michael Haase på 2003-årgangen. Søren Karlsen er ny assistent for U14, mens Michael Lundstrøm fortsat er målmandstræner.
Drengene har op til sæsonen spillet fem træningskampe og en enkelt pokalkamp. De første fire kampe var i den stærkt besatte KB Audi Cup, hvor drengene tabte henholdsvis 1-2 og 2-5 til de stærke svenske hold AIK Stockholm og Rödeby og 1-3 til AC Horsens. I den sidste kamp ved stævnet spillede vi 1-1 mod finske FC Honka og tabte efterfølgende i straffesparkskonkurrence. Den sidste træningskamp tabte vi knebent 1-2 til Amager-naboerne fra 2300 i en meget jævnbyrdig kamp. I pokalkampen i tirsdags mødte drengene Gladsaxe-Hero fra række 1 og hentede en sikker 5-0 sejr.

Spillestilen skal på plads

Trænerteamet har i opstarten og træningskampene arbejdet meget på at få drengene til at forstå og lære vores egen spillestil helt ind til benet. Det har været en rigtig god opstart, hvor træningsintensiteten har været god, og ved hver træning bliver der lagt nye lag på den måde, vi ønsker at spille på. Trænerteamets mål for efterårssæsonen er først og fremmest, at holdet får spillestilen ind under huden, hvilket nok skal give resultater i sidste ende. Det er ikke målet at ende på en bestemt placering i tabellen, men vi håber, at vi kan stabilisere os i Øst 1-rækken, hvor modstanden vil være skarpere og tempoet højere end i Øst 2, hvor de fleste af drengene spillede som U13-spillere.

A27’s U14-trup består af følgende 22 spillere: (moderklub i parentes)

Målmænd:
• Alexander Thane-Bisgaard (Tårnby)
• Laurits Benedicht (Dragør)
• Magnus Boldreel (Kastrup)
Forsvar:
• Carl Ruby-Johansen (Tårnby)
• Magnus Salbæk (Tårnby)
• Markus Ellegaard (Tårnby)
• Mathias Jochimsen (Tårnby)
• Nawfel Laarej (Kastrup)
• Pelle Vesti Hoe (Tårnby)
• Victor Kroupa (Kastrup)
Midtbane:
• Oscar Frithiof Hansen (Kastrup)
• Philip Mortensen (Tårnby)
• Poul Kudahl Sørensen (Tårnby)
• Sejad Ismiali (Dragør)
• Victor Ziegler Simonsen (Kastrup)
Angreb:
• Bertram Christian Louv (Kastrup)
• Carl Støvring Johnsen (Tårnby)
• Jeppe Sommer (Tårnby)
• Kevin Westen (Kastrup)
• Lucas Franco (Kastrup)
• Melvin Adeler-Bjarnø Kjærgaard (Kastrup)
• Mikkel Myrup Kjær (Tårnby)