A27-spillerne Kevin Westen og Sejad Ismaili er udtaget til DBU-samling for U14-spillere i Ballerup den 30. januar. Sejad var også med i alle fire DBU-samlinger i efteråret, hvor Kevin var med i de to sidste. Den kommende samling er den første, hvor der også er udtaget spillere fra A-licensklubberne, og derfor er det ekstra flot, at Sejad og Kevin stadig er med.

Der er i alt udtaget 26 spillere til DBU-samlingen i Ballerup, der er et af seks DBU-talentcentre i landet. Ud over de to A27-spillere er der udtaget spillere fra KB, Lyngby, B93, AB, FC Helsingør og 2300 Amager. A-licensklubberne KB og Lyngby er ”topscorere” med henholdsvis 10 og 5 udtagne.

Kevin Westen er fra moderklubben Kastrup Boldklub og er en hurtig, teknisk stærk angriber, der har et forrygende spark med begge ben. Han var A27’s topscorer med otte mål i efterårets 11 turneringskampe og blev kåret til dagens A27-spiller to gange.

Sejad Ismaili er en dynamisk og gennembrudsfarlig midtbanespiller med et godt skud fra moderklubben Dragør Boldklub. Han spiller som 8’er eller 10’er og blev noteret for fem mål i efteråret. Han spillede en meget stærk efterårssæson, hvor han også blev kåret til dagens A27-spiller tre gange og til efterårets spiller af spillertruppen.

Vi siger stort tillykke til Kevin og Sejad og ønsker dem held og lykke på samlingen!