Cheftræner Emil Kjersgaard Hansen har netop budt velkommen til to nye spillere i U14-truppen. Det er Anton Breull Christensen og Noah Bach Petersen, som begge har prøvetrænet med A27-truppen den seneste måneds tid og har vist så stor træningsflid og potentiale på banen, at de nu er blevet faste medlemmer af truppen.

Anton Breull Christensen er en fysisk stærk og forudseende midterforsvarer, som hidtil har været forsvarsstyrmand og anfører for moderklubben AB Tårnbys hold i mesterrækken. Noah Bach Petersen er en lynhurtig og fysisk stærk angriber, som har været en stor profil på moderklubben Kastrup Boldklubs hold i række 3.

Begge spillere skal naturligvis stadig vænne sig til den øgede træningsmængde, de nye holdkammerater og spilmønstrene i A27-regi, men de har vist i prøveperioden, at de kan bidrage positivt til træningsmiljøet og styrke konkurrencen i truppen, som nu er på 21 spillere. Stort tillykke og velkommen til Anton og Noah.

Noah

Anton