Nyt trænerteam er på plads til U15, og ny erfaren assistent er blevet en del af U14-trænerteamet.

A27 har nu trænerteams på plads til forårssæsonen for de tre DBU-turneringshold i U14, U15 og U17. Det betyder, at cheftrænerne nu alle har A-trænerlicens, og der er stærke assistenter til alle hold.

På U14 fortsætter Emil Kjersgaard Hansen sit flotte arbejde med 2005-årgangen, som i efteråret spillede med om rækkesejren i Øst 1-rækken til allersidste spillerunde og kom i kvartfinalen i pokalturneringen, hvor der skulle straffesparkskonkurrence til, inden Farum trak det længste strå. Emil fik sin velfortjente A-trænerlicens lige efter nytår. Søren Karlsen fortsætter som assistent og Michael Lundstrøm som målmandstræner, og derudover er trænerteamet blevet suppleret med en ny, meget kompetent og erfaren assistent. Det er Carsten Lützhøft, som indtil sidst på efteråret var cheftræner for vores U15-hold. U14 begynder sæsonen hjemme mod FC Helsingør søndag den 17. marts.

Ny cheftræner for U15-holdet er den hidtidige assistent Anders Hansen, som har A-trænerlicens. Og som ny assistent får han hjælp af Ruben Bager, som er kommet under vingerne på Anders for at blive skolet i måden, A27 arbejder med talentudvikling. Målmandstræner for U15 er Ole Sørensen. U15 fik en flot slutning på efterårssæsonen med 10 point i de sidste 4 kampe og sluttede som nummer 5 i Øst 1-rækken, og holdet ser frem til at fortsætte de gode takter, når forårsturneringen begynder ude mod HIK søndag den 17. marts.

U17-holdet fortsætter med samme trænerteam som i efteråret. Cheftræner er A-licenstræner Michael Haase, og assistent er Rikin Djurhuus. U17-holdet sluttede som nummer 9 i Øst 2-rækken i efteråret, hvor vi var hårdt plaget af skader. U17 begynder sæsonen ude mod AB 2 søndag den 24. marts.

Alle tre hold har også glæde af Casper Rasmussen som fysisk træner og ansvarlig for alle fysiske test af spillerne. Casper har en bachelor i idræt og en kandidatuddannelse i humanfysiologi med fokus på træning og ernæring. Han var i forbindelse med studierne et år omkring A-holdet i Brøndby IF.

A27 er stadig på udkig efter en ekstra trænerassistent til at supplere trænerteamet på både U15 og U17. Hvis du er interesseret, er du meget velkommen til at kontakte sportslig ansvarlig Michael Haase på 6066 0189.