A27’s Kevin Westen er igen udtaget til DBU-samling med de bedste U14-spillere i Københavns-området.

DBU udtog i fredags truppen til den næste samling for U14-spillere i talentcentret i Ballerup, som er et af seks DBU-talentcentre over hele landet. Og angriberen Kevin Westen er igen blandt de udvalgte. Kevin har fået sin fodboldopdragelse i Kastrup Boldklub og var i efteråret A27’s topscorer med otte mål i 11 turneringskampe.

Kevin har også set skarp ud i træningskampene, hvor U14-holdet har hentet to flotte sejre i de sidste kampe inden turneringsstarten den 17. marts. Først 6-0 hjemme over FC Helsingør – som vi også møder i sæsonpremieren – hvor Kevin scorede hattrick, og senest tiltvang han sig et straffespark i 4-2 sejren ude mod AB, som var en af vores tætte rivaler i topstriden i Øst 1 i efteråret.

Fire andre A27-spillere har tidligere været med til DBU-samlingerne, men nåleøjet er blevet meget lille, siden spillerne fra A-licensklubberne KB og Lyngby kom med fra nytår. De har tilsammen 17 af de 26 udtagne spillere til den næste samling, mens A27 er en af blot fem andre klubber, der har spillere med.

Vi ønsker held og lykke til Kevin til samlingen i næste uge!