Efter sommerferien – hvor de bliver U14 og dermed skal spille 11-mands fodbold – bliver 2006-årgangen til et nyt kamphold i A27-regi. Og nu er cheftræneren på plads. Det bliver Robert Nielsen, som i øjeblikket både er træner for 2006-årgangen i AB Tårnby og træner for seniorerne på serie 2-holdet i VLI Fodbold på Frederiksberg.

Robert Nielsen er en meget erfaren træner, som med enkelte afbrydelser har været træner siden 1995 for både senior- og ungdomshold i en række forskellige klubber. På ungdomsplan har han blandt andet trænet U17-division i Fremad Amager og U19-division i Østerbro IF, og på seniorplan har det højeste niveau været danmarksserie i Østerbro IF. Robert har også deltaget i en lang række kurser og træneruddannelser gennem årene, og han er stadig i gang med at dygtiggøre sig.

Michael Haase, sportsligt ansvarlig i A27, er meget glad for at have indgået en aftale med Robert Nielsen, som har været eftertragtet af flere andre klubber.

”Robert er en meget spændende træner, som både har masser af trænererfaring og samtidig er sulten efter at lære af de andre dygtige trænere i A27. Robert er meget engageret og stiller høje krav til sine spillere, og jeg er sikker på, at mange spillere vil kunne løfte sig under Roberts ledelse,” siger Michael Haase.

 

Endelig trup udtages til juni

I øjeblikket træner 2006-årgangen kun i A27-regi en gang om ugen, og træningen varetages af Carsten Lützhøft, som er tidligere cheftræner for U15 og nuværende assistent for U14. Robert Nielsen overtager først 2006-årgangen efter sommerferien, hvor de bliver A27-kamphold. Indtil da spiller drengene i moderklubberne AB Tårnby og Dragør Boldklub, hvis førstehold begge spiller i mesterrækken, og Kastrup Boldklub, som spiller i række 5.

Den endelige A27-trup på 2006-årgangen bliver udtaget i løbet af juni, og det er Michael Haase, som er ansvarlig for udtagelsen efter sparring med det øvrige A27-trænerteam og scout Mikkel Hansen, som holder øje med spillerne i moderklubberne.