Lørdag er store ”finaledag” for A27

To A27-hold spiller lørdag om at vinde deres rækker. Både U17- og U14-holdet ligger lige nu nummer to, men kan nappe førstepladsen i den sidste kamp.

Først er det U17-drengene i Øst 2-rækken, som klokken 13 på Ugandavej tager imod KB 2, som ligger nummer ni i rækken. Hvis vi skal løbe med pokalen, kræver det, at vi får flere point mod KB, end GVI samtidig gør på hjemmebane mod nummer fire fra Roskilde KFUM. Alternativt skal vi vinde med mindst seks mål mere end GVI. Før kampen er situationen nemlig den, at GVI og A27 er á point, men GVI’s målscore er seks mål bedre end A27’s.

Klokken 15.30 gælder det så U14-holdet i Øst 1-rækken. Og det er en vaskeægte finale mod FA 2000 på Jens Jessens Vej på Frederiksberg. Situationen er enkel for A27: Hvis vi vinder kampen, overhaler vi FA 2000 og vinder rækken. Hvis det bliver uafgjort eller nederlag, løber Frederiksberg-klubben til gengæld med førstepladsen, og A27 bliver nummer to.

Vi ønsker held og lykke til begge hold, som under alle omstændigheder har spillet en superflot sæson. U14-holdet har kun sat tre point til undervejs, og U17 har kun mistet fem point. Og vi skal hilse og sige, at drengene gerne vil have al den støtte, de kan få. Så mød endelig op på Ugandavej og/eller Frederiksberg lørdag eftermiddag henholdsvis 13.00 og 15.30.

Med andre ord kan hardcore A27-fans altså nå begge kampe!

Forza A27