Ny cheftræner til U17 efter sommerferien

Den nuværende U15-træner Anders Hansen overtager ansvaret som cheftræner for A27 U17-hold efter sommerferien. Han afløser dermed Michael Haase, som er blevet udnævnt til Head of coaching i A27. Anders Hansen har været en del af A27-teamet i et års tid, hvor han begyndte som assistent for U15 og siden efteråret har været cheftræner for den samme årgang.

37-årige Anders Hansen har DBU’s A-trænerlicens og mange års erfaring med både senior- og ungdomshold, blandt andet som assistent for Næstved og HIK i 1. division og cheftræner for AB i U17-ligaen og Næstved i både U19-divisionen og danmarksserien.

Michael Haase er meget tilfreds med at have tilknyttet Anders Hansen som ny U17-træner.

”Anders har en stærk fodboldfaglighed og har samtidig de menneskelige kvaliteter, som gør, at han kan sætte sig ind i de store drenges hverdag. Resultaterne har ikke været med Anders i de seneste måneder som U15-træner, men jeg har fulgt og sparret med Anders undervejs, og jeg er meget tryg ved, at han nu overtager U17-holdet,” siger Michael Haase.

Meget stærk U17-trup i støbeskeen

Michael Haase glæder sig over udsigten til en meget stærk U17-trup i den kommende sæson. Næsten hele den nuværende trup, som i øjeblikket spiller med om sejren i Øst 2-rækken, er årgang 2003 og kan dermed også spille U17 i den kommende sæson.

”De fleste af spillerne har allerede tilkendegivet, at de også vil spille i A27 efter sommerferien og føler, at de i A27 kan løfte deres niveau yderligere. Derudover har vi en god håndfuld talentfulde spillere fra 2004-årgangen, som kan supplere truppen rigtig godt. Det giver en næsten komplet pakke, og derudover opretter vi et U16-hold for at holde fast i de dygtige spillere fra 2004-årgangen, som lige mangler det sidste for at træde ind på U17-holdet,” siger Michael Haase.

Både U17- og U16-holdet er blevet indrangeret i Øst 1-rækken i den kommende sæson. Og de to hold vil blive udtaget fra en samlet trup på i alt 32-36 spillere fra både 2003- og 2004-årgangen. Anders Hansen vil få to assistenter til U17-holdet, og derudover vil der blive udpeget en cheftræner og en assistent til U16-holdet. Denne trænergruppe skal naturligvis samarbejde meget tæt.