Træner og spillere klar for den nye U13-årgang

2007-årgangen, som bliver A27’s U13-hold efter sommerferien, får Carsten Lützhøft som træner. Carsten er 46 år og har stor erfaring som børne- og ungdomstræner. Han har i denne sæson været assistent for A27’s U14-hold, og inden da var han cheftræner for det nuværende U15-hold. Han var også gennem mange år træner for 2003-årgangen i AB Tårnby.

A27’s Head of Coaching Michael Haase er meget tilfreds med at have tilknyttet Carsten Lützhøft som træner til den nye U13-årgang.

”Carsten er en erfaren og meget kompetent træner, som samtidig er rigtig god til børnene. Og så har han erfaring med at træne hold, som overgår fra 8-mands til 11-fodbold, som U13-årgangen gør i DBU’s turnering efter nytår,” siger Michael Haase.

23 spillere klar

Michael Haase er i færd med at tilknytte endnu en træner til årgangen, som vil blive offentliggjort snarest muligt. U13-holdet skal i efterårssæsonen spille i det, der hedder Liga 2 i DBU’s nye turneringsstruktur. Her er A27 kommet i pulje 1 med AB, FA 2000, FC Helsingør, FC Roskilde, HIK, Holbæk, Hvidovre, Hørsholm-Usserød, Roskilde KFUM, Nykøbing FC, Næstved og Slagelse.

Efter en række træningssamlinger for spillerne fra de tre moderklubber og en grundig vurdering af de enkelte spillere er følgende 22 spillere blevet udtaget til A27-truppen efter sommerferien. Vi siger stort tillykke til drengene og glæder os til at se dem i A27-trøjen!

Udtaget er:

 • Oliver Sejling, Dragør Boldklub (DB)
 • Laurits Houen Schmidt, DB
 • Johan Glad, DB
 • Sigurd Kloster, AB Tårnby (ABT)
 • Oliver Wettergren, ABT
 • Linus Karlsen, DB
 • Pelle Søgaard, DB
 • Dogukan Sagcan, ABT
 • Christian Gernsøe, ABT
 • David Ballisager, ABT
 • Younes Aztout, DB
 • Alexander Palner-Hansen, DB
 • Mikkel Blum, DB
 • Julius Damkær, DB
 • Adam Choukri, ABT
 • Jonas Kumar Andersen, DB
 • Ife Okafor, ABT
 • Silas Bond, ABT
 • Mathias Færch, DB
 • Asger Kromann Mogensen, DB
 • Alex Gröning, ABT
 • Tobias Andersen, DB