U14-truppen klar til efter sommerferien

A27’s Head of coaching, Michael Haase, har nu sat navne på de 18 spillere, som udgør U14-årgangen efter sommerferien. De fleste af spillerne har allerede trænet sammen én gang om ugen under ledelse af træner Robert Nielsen gennem en længere periode, ligesom de har spillet en række træningskampe og stævner sammen. I sidste weekend vandt de stævnet Urban Cup i København efter et flot stævne og finalesejr over HIK, der spillede i Øst 1-rækken i foråret. Og så sent som torsdag aften spillede drengene den sidste træningskamp inden sommerferien, da de sikkert vandt 6-1 over Karlslunde fra mesterrækken.

Truppen er:

 • Sophus Elm Falkenfeldt, Dragør Boldklub (DB)
 • Oliver Ludvigsen, DB
 • Jakob Amstrup Willer, DB
 • Sebastian Mentzel, AB Tårnby (ABT)
 • Hamsa Malik, ABT
 • Malthe Flindt-Larsen, DB
 • Peter Riis Bertelsen, DB
 • Oscar Emil Rasmussen, ABT
 • Tobias Hjorth, DB
 • Gustav Emil Dybdal, ABT
 • Mads Dahlstrøm, DB
 • Valde Lenchler Pedersen, ABT
 • Lucas Bjørn Larsen, ABT
 • Luca Wingaa Laursen, ABT
 • Espen Thulin Hartmann, ABT
 • Marco Beck, ABT
 • Nikolaj Mørk, DB
 • Ask Jensen, ABT