Tre hold i aktion ved KB Audi Cup

Både U13, U14 og U15 var i dag i aktion ved KB Audi Cup på Frederiksberg. Det er et stærkt besat træningsstævne med elitehold fra hele Norden, og det tjener for A27 som en nyttig optakt til den nye sæson, som begynder midt i august.

U13-holdet var først i aktion, og det var den allerførste kamp i A27-trøjen for den nye årgang, ligesom det var drengenes første kamp som 11-mands. Modstanden var også hård i form af superligaklubben AC Horsens, men A27-drengene gjorde det virkelig flot. De blev ellers ramt af et meget hårdt dømt rødt kort til Linus Karlsen efter mindre end 20 minutters spil, men alligevel bragte A27 sig kort efter foran 1-0 ved David Ballisager. I den sidste ende kunne A27 dog ikke stå imod Horsens’ pres med en mand i undertal, men tabte kampen 1-3. Men stor ros til drengene for en meget flot A27-debut, hvor de kæmpede og spillede flot. I morgen skal drengene spille de to sidste puljekampe. Først klokken 11 mod stærke Malmø FF og derefter 17.15 mod Slagelse. De to hold mødtes i dag, hvor Malmø vandt 4-0.

Derefter var det U14-holdets tur, og de begyndte stævnet mod en modstander fra den allerøverste hylde, nemlig hjemmeholdet FCK. Og oven i købet med et par profiler ude var A27 totalt overmatchet og tabte desværre hele 0-12. I morgen skal drengene rejse sig i de to sidste puljekampe, mod svenske Kvarnby 14.30 og finske FC Honka 19.00. De to hold spillede 2-2 i dag.

Først på aftenen spillede U15 mod svenske Karlslund, og A27 kom foran 1-0 efter bare et par minutter ved Melvin Adeler-Bjarnø Kjærgaard assisteret af angrebsmakker Carl Støvring Johnsen. Karlslund fik dog overtaget og førte 1-2 ved pausen. A27 kom stærkt tilbage efter pausen og med to flotte mål fra først anfører Poul Kudahl Sørensen og derefter Kevin Westen direkte på frispark bragte vi os foran 3-2. Men de fysisk stærkere svenskere pressede hårdt på til sidst og fik udlignet til slutresultatet 3-3. I morgen klokken 16 spiller U15 mod Slagelse, som i dag tabte 2-3 til norske Brann Bergen.