Update

Vores helt nye A27-årgang, U13-holdet, blev virkelig testet på dag to af KB Audi Cup på Frederiksberg. Holdet, som spillede sin allerførste 11-mandskamp i går, spillede hele to kampe i dag á hver 2*30 minutter. Om formiddagen hed modstanderen stærke Malmø FF, og det blev et klart nederlag på 0-6, selv om drengene kæmpede godt og til tider også spillede pæn fodbold. Men Malmø var bare en tand hurtigere i tanke og handling. Sidst på eftermiddagen var det så den sidste puljekamp mod Slagelse, som også havde tabt deres første to puljekampe, og det var derfor en kamp om tredjepladsen i puljen. Vi skulle vinde, mens Slagelse kunne nøjes med uafgjort på grund af en bedre målscore. A27-drengene spillede rigtig fint og kom fortjent foran 1-0 i første halvleg på et flot mål af angriberen Adam Choukri. Men Slagelse fik desværre udlignet til slutresultatet 1-1 knap 10 minutter før tid. Dermed skal U13 spille om 9.-12. pladserne ved stævnet. Den første kamp er lørdag kl. 13 mod finske FC Honka.

U14-holdet spillede også de sidste to puljekampe i dag, og det blev desværre til to nederlag på 2-5. Først mod svenske Kvarnby, hvor midtbanespilleren Luca WingaaLaursen og den udlånte U15-angriber Melvin Adeler-Bjarnø Kjærgaard stod for målene. Og derefter mod finske FC Honka, hvor vi var bagud 0-5, inden midterforsvareren Sebastian Mentzel med et flot langskud og Melvin Adeler-Bjarnø Kjærgaard fik pyntet på resultatet. U14 skal nu spille om 13.-16. pladserne, hvor den første kamp står lørdag kl. 14.30 mod norske Lillestrøm.

U15-holdet spillede kun en enkelt kamp i dag, hvor det blev til dagens eneste A27-sejr. Vi mødte Slagelse og var klart bedst i første halvleg, hvor vi dog brændte for meget, og derfor stod den kun 1-0 ved pausen på mål af den centrale midtbanespiller Lucas Franco. Først i anden halvleg kom vi også foran 2-0 ved angriber Noah Bach Petersen, men så havde vi en rigtig sløj periode, hvor Slagelse fik udlignet til 2-2. I de sidste minutter kom vi dog tilbage og vandt 4-2 på mål af Noah Bach Petersen og den centrale midtbanespiller Victor Ziegler Simonsen. U15 skal spille den sidste puljekamp i morgen kl. 11.15 mod norske Brann Bergen, som har vundet de første to kampe, mens vi har fire point. Vi skal vinde kampen for at slutte øverst i puljen, mens uafgjort giver en andenplads, og vi kan glide ned på tredjepladsen med et nederlag.