U13-holdet spillede i eftermiddag den første kamp i slutspillet mod finske FC Honka. Drengene spillede en superfin kamp. Vi kom bagud 0-1, men derefter havde vi en række gode chancer efter gennemspillede angreb, og blandt andet havde Pelle Søgaard et forsøg på overliggeren. Efter pausen lykkedes det også helt fortjent at få udlignet til 1-1 på en straffesparksscoring fra Younes Aztout. Men desværre fik finnerne scoret til slutresultatet 1-2 på en opspilsfejl i en situation, hvor vi ellers var i overtal. De nye A27-drenge fortjener dog stor ros for endnu en god indsats i deres allerførste kampe som A27-hold. I morgen kl. 9.30 spiller de den sidste kamp under stævnet. Det er kampen om 11. pladsen mod Slagelse, som vi spillede 1-1 mod i den indledende runde.

U14-holdet spillede også i eftermiddag den første kamp i slutspillet mod norske Lillestrøm. Drengene spillede en god første halvleg og var foran både 1-0 og 2-1 på mål af Tobias Hjorth og Marco Beck, og vi gik til pause med 3-3 efter endnu en scoring af Marco Beck. I anden halvleg gik det dog den forkerte vej, og vi endte med at tabe 3-8, hvilket blandt andet skyldtes, at trænerne valgte at prøve lidt alternative opstillinger i stedet for at jagte resultatet 100 procent. Det er jo netop, hvad et træningsstævne som dette før sæsonen giver mulighed for. U14-holdet spiller i morgen kl. 9.30 om 15. pladsen mod svenske Djurgården.

U15-holdet spillede to kampe i dag. I formiddag gjaldt det puljefinalen mod norske Brann Bergen, hvor en sejr ville give os 1. pladsen i puljen. Vi kom foran 1-0 på et fladt langskud fra Kevin Westen, men nordmændene fik udlignet til 1-1, inden anfører Poul Kudahl Sørensen sendte et flot langskud i målhjørnet til 2-1. Kevin Westen bragte os også foran 3-1, men de stærke nordmænd kom tilbage og fik udlignet til pausestillingen 3-3. Efter pausen kom vi også bagud 3-4, men A27-drengene gav ikke op, og med endnu et forrygende langskud i målhjørnet fuldendte Kevin Westen sit hattrick til 4-4. I den sidste fase pressede vi nordmændene i bund og havde også flere gode chancer, men desværre sluttede kampen 4-4. Dermed måtte drengene nøjes med andenpladsen i puljen efter en ellers rigtig velspillet kamp af drengene, hvor vi desværre gav nogle lidt for nemme mål væk. Om aftenen gjaldt det så den første kamp i slutspillet mod svenske Helsingborg, og her virkede drengene desværre lidt mærkede af den hårde formiddagskamp. Vi spillede en skidt første halvleg, hvor det var billigt sluppet (og på grund af stærkt målmandsspil fra Alexander Thane-Bisgaard), at vi kun var bagud 0-2 ved pausen. I anden halvleg viste drengene mere gejst og bedre spil, men det rakte desværre ikke. Vi tabte 2-4 og indkasserede det første nederlag under stævnet. Vores mål blev scoret af Lucas Franco og Kevin Westen på straffe begået mod Franco. I morgen kl. 11.15 skal drengene spille om 7. pladsen ved stævnet mod norske Stabæk, som er et meget stærkt hold, der undervejs har spillet uafgjort mod både FCK og B 93.