Søndag spillede alle tre A27-hold ved KB Audi Cup på Frederiksberg den afsluttede placeringskamp. Og det blev en lidt trist afslutning, hvor alle tre hold var mærkede af træthed og skader efter fire kampe i dagene forinden, og det sluttede med tre nederlag.

U13-holdet tabte 0-5 til Slagelse, som vi ellers havde spillet 1-1 mod i den indledende pulje, og sluttede dermed som nummer 12. Men det helt nye A27-hold kan tage meget positivt med sig fra stævnet, hvor de for første gang spillede som A27 og for første gang spillede 11-mands.

U14-holdet spillede mod svenske Djurgården og kom foran 1-0 ved Gustav Dybdal, men ved pausen stod den 1-2 til svenskerne blandt andet på et noget tyndt straffespark. I anden halvleg var Djurgården en tand bedre end os og vandt 2-4. A27’s mål i anden halvleg blev sat ind af Nikolaj Mørk. U14-drengene sluttede dermed stævnet på 16. pladsen, men har også fået mange gode erfaringer med sig fra stævnet, hvor modstanderne var en tand stærkere end dem, der venter i Liga 2, når DBU-turneringen begynder om to uger.

U15-drengene sluttede med en kamp om syvendepladsen mod norske Stabæk, som var et meget stærkt hold, der endnu ikke havde tabt en kamp ved stævnet i ordinær spilletid og havde fået uafgjort mod både FCK og B 93. Det blev ikke nemmere af, at vi fik hele to ti-minutters udvisninger i første halvleg, hvor vi altså spillede i undertal det meste af tiden. Alligevel førte Stabæk kun 0-1 ved pausen, men selv om vi kom bedre med i anden halvleg, var nordmændene skarpere og endte med at vinde 0-4. Dermed sluttede A27 som nummer otte i stævnet, hvilket må siges at være mere end godkendt mod stærke modstandere, hvor vi samtidig både har prøvet forskellige formationer og roteret meget blandt de 20 mand, der var med.