Blandet sæsonstart for A27-holdene

Alle fem A27-hold begyndte sæsonen på udebane, og det blev en blandet runde med to sejre, en uafgjort og to nederlag. Læs mere om kampene herunder.

U13: Hele truppen var i kamp

For U13-holdet var det den allerførste 8-mandskamp i A27-regi, da drengene i opstarten har spillet 11-mands. For den spritnye A27-årgang er det udviklingen af spillet og de enkelte spillere, som er hovedfokus i efteråret, og resultaterne er mindre vigtige. Mens vores drenge skal lære hinanden at kende både på og uden for banen, vil mange af modstanderne jo have spillet sammen i årevis.

Det er også tilfældet for HIK, som vi mødte i sæsonens første kamp i Liga 2 søndag formiddag i Hellerup. Her var HIK en tak bedre end os, og vi blev samtidig ramt af, at vi tidligt måtte udskifte både Asger Kromann Mogensen og Oliver Wettergren med skader efter hårde tacklinger. HIK bragte sig foran 1-0 efter godt 20 minutters spil og scorede to mål mere til pausestillingen 3-0. I anden halvleg følte vi os snydt for et straffespark til anfører David Ballisager, men i stedet lukkede HIK kampen til slutresultatet 4-0.

Træner Carsten Lützhøft synes, det havde været en lærerig weekend for hans spillere. Hele truppen var nemlig i kamp.

– De spillere, som ikke spillede mod HIK, stillede op som A27-hold i MMLiving Sommer Cup hos AB Tårnby. Alle fik altså vist sig frem, og der var masser af læring for begge hold. Det er helt naturligt, at aftaler, pasninger og bevægelser skal øves yderligere på træningsbanerne, siger Carsten Lützhøft.

Næste kamp er lørdag kl. 11.15 i Dragør mod AB, som begyndte med en storsejr på hele 12-0 over Hørsholm-Usserød.

HIK-A27: 4-0 (3-0)

Startopstilling: Laurits Houen Schmidt, Oliver Wettergren, Sigurd Nøhr Kloster, Ife Okafor, Adam Choukri, David Ballisager (anf.), Pelle Søgaard og Asger Kromann Mogensen

Indskiftere: Silas Egeriis Bond, Tobias Solberg Andersen og Johan Horowitz Gregersen

U14: Debutsejr skulle have været større

U14-holdet debuterede lørdag formiddag som A27-hold i DBU-turneringens Liga 2 ude mod Himmelev-Veddelev, som sidste sæson blev nummer tre i Øst 2-rækken, hvor A27-drengene spillede en række under i mesterrækken for AB Tårnby og Dragør. Derudover var det begrænset, hvad vi kendte til modstanderne, men det viste sig at være et hold, som vi godt kunne bide skeer med.

A27 vandt kampen 0-1 på et mål, der allerede faldt efter ni minutter, hvor venstrekanten Gustav Dybdal var hurtigt over riposten på et godt frisparksforsøg fra midterforsvareren Sebastian Mentzel. Vi fik også fejlagtigt annulleret et mål af angriberen Mads Dahlstrøm få minutter senere, og træner Robert Nielsen var i det hele taget lidt ærgerlig over, at der med den smalle føring var spænding til slutfløjtet.

– Hvis vi bare havde fået proppet en af vores mange chancer ind til 2-0, var Himmelev-Veddelev formentlig knækket. Men vores bagkæde spillede en solid kamp, og vores målmand, Sophus Elm Falkenfeldt, havde vel kun én halvsvær redning hele kampen, siger Robert Nielsen.

Som bedste A27-spiller pegede han på Oliver Ludvigsen, der spillede en ny position som central midtbanespiller. Men også midterforsvarerne Jakob Amstrup Willer og Sebastian Mentzel gjorde sig stærkt bemærket.

Kampen blev spillet på en langhåret, glat og våd bane, og Robert Nielsen ville gerne, at hans hold havde været bedre til at holde fast i bolden på midten af banen og vinde flere andenbolde. Men det var under alle omstændigheder dejligt og vigtigt at komme fra land med en sejr. Næste kamp er på søndag kl. 12 på Gemmas Allé i Tårnby mod stærke FC Roskilde, der åbnede sæsonen med en 7-0 sejr over Nykøbing FC.

Himmelev-Veddelev-A27: 0-1 (0-1)

0-1: Gustav Dybdal (assist: Sebastian Mentzel)

Startopstilling: Sophus Elm Falkenfeldt – Valde Lenchler Pedersen, Sebastian Mentzel, Jakob Amstrup Willer, Hamza Malik – Peter Riis, Oliver Ludvigsen – Oscar Emil Rasmussen, Tobias Hjorth (anf.), Gustav Dybdal – Marco Beck

Indskiftere: Espen Thulin Hartmann, Lucas Bjørn Larsen og Mads Dahlstrøm

U15: Snæver sejr i dårlig kamp

U15-holdet, som havde en rigtig flot forårssæson, åbnede sæsonen torsdag aften ude mod Ledøje-Smørum (LSF). Dem har vi mødt tre gange som U14 og vundet hver gang, men torsdag holdt det hårdt for A27-drengene, hvis mål er at vinde Liga 2, pulje 2, i efteråret, at få en smal sejr hjem til Amager.

Vi vandt 0-1 på et mål et kvarter før tid, hvor angriber Mikkel Myrup Kjær headede den centrale midtbanespiller Sejad Ismailis hjørnespark i mål. Inden da havde både A27 og LSF været en periode i undertal, da begge holds målmænd fik gult kort. A27-keeper Alexander Thane-Bisgaard for en situation, hvor dommeren vurderede, at han brugte armen uden for feltet. Sidste sæsons topscorer Kevin Westen måtte derfor gå på mål i 10 minutter. I anden halvleg var det LSF-målmandens tur til at se gult, da han fældede Kevin Westen på en friløber uden for feltet.

A27-træner Emil Kjersgaard Hansen var utilfreds med holdets præstation i sæsondebuten.

– Det blev desværre en sløv omgang, og det eneste positive er, at vi formåede at få de tre point. Vi spillede generelt alt for uinspireret og langsomt, og så manglede der bedre relationelle løsninger særligt i 2. halvleg, hvor vi havde en længere periode med spil til kun LSF’s mål. Flere af drengene erkendte bagefter, at de måske havde undervurderet LSF, som kæmpede alt, hvad de havde lært, og spillede med de værktøjer, de har, siger Emil Kjersgaard Hansen.

Han kårede anfører Poul Kudahl Sørensen til dagens A27-spiller. Han begyndte som defensiv midtbane, men blev i løbet af første halvleg rykket ned i midterforsvaret.

Næste kamp er allerede tirsdag aften kl. 19 i Dragør mod Nykøbing FC, som i foråret blev nummer fire i vores U14-række, hvor vi blev nummer to. Vi vandt den indbyrdes kamp 3-1, men Nykøbing er et godt og fysisk stærkt hold, som vi skal steppe op for at slå. Nykøbing tabte den første kamp 0-2 til Farum 2.

LSF-A27: 0-1 (0-0)

0-1: Mikkel Myrup Kjær (assist Sejad Ismaili)

Gult kort: Alexander Thane-Bisgaard

Startopstilling: Alexander Thane-Bisgaard – Anton Breull Christensen, Philip Mortensen, Victor Kroupa – Markus Ellegaard, Poul Kudahl Sørensen (anf.), Lucas Franco, Sejad Ismaili, Jeppe Sommer – Carl Støvring Johnsen og Mikkel Myrup Kjær

Indskiftere: Magnus Salbæk, Melvin Adeler-Bjarnø Kjærgaard og Kevin Westen

U16: Ærgerligt nederlag til slut

U16-holdet i Øst 1-rækken åbnede sæsonen søndag eftermiddag ude mod Hørsholm-Usserød (HUI). U16-holdet består af de spillere fra 2004-årgangen, som ikke er med på U17-holdet, suppleret med et par 2003’ere og i søndagens kamp også med et par U15-spillere.

A27 kom foran 0-1 efter 20 minutter, da angriberen Tobias Damkær og den centrale midtbanespiller og  anfører Sebastian Rejnhold Steen flot pressede bolden fra HUI, og så skruede kaptajnen flot bolden op i trekanten. Men desværre scorede Hørsholm-drengene to mål i slutfasen, så det blev et ærgerligt nederlag på 2-1 til A27.

Cheftræner Ríkin Djurhuus kunne ikke være på sidelinjen søndag, så derfor var det U15-trænerne Emil Kjersgaard Hansen og Søren Karlsen, som styrede tropperne.

– Spillerne ydede en fin indsats, og vi var generelt det bedste hold i kampen. Men vi fik en ærgerlig 10-minutters udvisning til Tobias Damkær et kvarter før tid, og HUI benyttede desværre overtallet til at score to mål på deres første chancer i kampen, siger Søren Karlsen.

Han pegede på Sebastian Rejnhold som klart bedste A27-spiller i kampen, men backen Marcus Melgaard og midterforsvareren Marcus Dam Larsen skilte sig også positivt ud. Og så var der gode indhop fra U15-spillerne Lucas Franco og Sejad Ismaili. For Lucas’ vedkommende var det første gang, at han spillede for årgangen over i A27-regi.

Næste kamp er på lørdag kl. 13 hjemme på Ugandavej i Tårnby mod Brøndby, som vandt den første kamp 4-1 over KB.

HUI-A27: 2-1 (0-1)

0-1: Sebastian Rejnhold Steen (assist: Tobias Damkær)

Gult kort: Tobias Damkær

Startopstilling: Lucas Juhler – Marcus Melgaard, Tobias Oppermann, Marcus Dam Larsen, Victor Dyhl – Sebastian Rejnhold Steen (anf.), Max Winther, Frederik Østergaard Møller – Mads Gernsøe, Tobias Damkær og Mathias Preisler

Indskiftere: Mohammad Rebh, Sejad Ismaili og Lucas Franco

U17: Manglende skarphed kostede to point

Søndag eftermiddag var det de ældste A27-spilleres tur til at åbne sæsonen ude mod Greve. Stammen på U17-holdet i Øst 1-holdet er de spillere fra årgang 2003, som hev en andenplads hjem i Øst 2-rækken i foråret og nu er blevet andenårsspillere. Af stamspillerne fra foråret er det kun Mathias Rahbek og Frederik Albæk, som er blevet for gamle, og derudover er Noah Graini taget på efterskole. Til gengæld gjorde angriberen Elias Wiese comeback mod Greve efter et år på efterskole, og derudover var tre spillere fra 2004-årgangen, målmand Jonas Solberg Andersen, backen Mads Job Lund og den defensive midtbanespiller Mathias Sørensen, med i startopstillingen. Og yderligere to 2004-spillere, midtbanespilleren Ali Jennane og kantspilleren Mathias Vindeballe, med på bænken.

Kampen sluttede 2-2, og det var A27-træner Anders Hansen absolut ikke tilfreds med.

– Det var en kamp, hvor vi tabte to point. Vi kunne sagtens have lavet seks-syv mål, men manglende kynisme i begge felter gjorde, at vi kun fik uafgjort. Drengene spillede en rigtig fin første halvleg, hvor vi splittede Greve fuldstændigt ad. Greve havde kun én halv chance, men den scorede de på og bragte sig foran, siger Anders Hansen.

A27 fik dog udlignet inden pausen på et comeback-mål af Elias Wiese, der udnyttede et fladt indlæg fra Mads Job Lund. I anden halvleg spillede A27 mindre godt og for langsomt, men dominerede alligevel og kom foran 1-2, da indskiftede Ali Jennane pressede målmanden, og bolden gik i mål. Syv-otte minutter før tid fik Greve desværre udlignet til 2-2, og selv om A27 pressede hårdt på i slutfasen, gav det ikke pote.

På lørdag kl. 11.15 i Dragør står den på lokalbrag mod B1908/Fremad Amager, som åbnede sæsonen med 2-5 nederlag mod Nykøbing FC.

Greve-A27: 2-2 (1-1)

1-1: Elias Wiese (assist: Mads Job Lund)

1-2: Ali Jennane

Startopstilling: Jonas Solberg Andersen – Marc Gavric Frederiksen, Mads Kroupa, Elias Lyngsie, Mads Job Lund – Mathias Sørensen, David Ambæk (anf.), William Andersson – Sebastian Rosdahl Agø, Elias Wiese og Oscar Jørgensen

Indskiftere: Adrian Aakilde, Ali Jennane og Mathias Vindeballe