Vi har fået to nye spillere ind i A27’s U15-trup. Det er Nicolai Ruch Padovan og Noah Schytte Metzsch, som begge har spillet i Øst 1-rækken for 2300 Amager de seneste år. De har trænet med hos A27 i sæsonopstarten, hvor de også spillede med i træningsturneringen KB Audi Cup og har overbevist om, at de fortjener en plads i truppen, som nu er på 22 mand.

Nicolai er en venstrebenet og boldsikker midterforsvarer, som også har et rigtig godt skud. Det beviste han blandt andet i den indbyrdes kamp mellem A27 og 2300 i efteråret, hvor han scorede på et drøn af et frispark. Nicolai var – som fire af sine nye holdkammerater – også udtaget til DBU’s talenttræf for 2005-årgangen i juli.

Noah er en teknisk stærk central midtbanespiller, som kæmper hårdt og har et godt blik for spillet. Han har også tidligere været udtaget til DBU’s talentsamlinger for årgangen og gjort sig positivt bemærket i indbyrdes kampe mellem A27 og 2300.

Cheftræner Emil Kjersgaard Hansen glæder sig over tilgangen af de to dygtige Amager-drenge, som vil bidrage yderligere til konkurrencen i den stærke U15-trup. Nicolai fik allerede sin debut tirsdag aften i 6-1 sejren på hjemmebane over Nykøbing FC, hvor han spillede hele kampen som midterste mand i tremandsforsvaret og gjorde en rigtig god figur. Noah døjer lige nu med en skade og har derfor ikke været i betragtning til kamptruppen i de første to kampe.

A27 byder velkommen til Nicolai og Noah i den lyseblå trøje!

Noah Metzsch

Nicolai Padovan