U15 sikkert videre i pokalen – U14 desværre ude

U14- og U15-holdene har de seneste dage spillet anden runde i pokalturneringen. U15 gik sikkert videre mod GVI, mens U14 desværre røg lige så sikkert ud mod stærke B 93.

U14-holdet spillede tirsdag aften i Dragør mod B 93, som er et af landets stærkeste hold i årgangen og for nogle uger siden slog både FC Nordsjælland og FC Midtjylland i Crowne Plaza Elite Cup, inden de i finalen tabte til Lyngby.

Det var også B 93, som sad på pokalkampen fra start og kom foran 0-1 efter syv minutter. Inden pausen kom de også på 0-3, og dermed var kampen reelt lukket. I de sidste otte minutter af kampen scorede B 93 yderligere tre gange til slutresultatet 0-6. A27 var oppe mod overmagten og fik sæsonens første nederlag. Dermed er drengene ude af pokalturneringen og kan vende blikket fuldt ud mod Liga 2, hvor de er kommet flot fra start med syv point for tre kampe og ligger nummer tre. På søndag kl. 16 i Dragør er der top- og lokalopgør mod Sundby Boldklub, som har ni point for fire kampe på førstepladsen.

Træner Robert Nielsen kårede den stærke midterforsvarer Jakob Amstrup Willer som dagens A27-spiller i kampen mod B 93.

A27-B 93: 0-6 (0-3)

Startopstilling: Sophus Elm Falkenfeldt – Valde Lenchler Pedersen, Sebastian Mentzel, Jakob Amstrup Willer, Hamza Malik – Oliver Ludvigsen, Peter Riis – Oscar Emil Rasmussen, Tobias Hjorth (anf.), Gustav Dybdal – Luca Wingaa Laursen

Indskiftere: Espen Thulin Hartmann, Malthe Flindt-Larsen og Adam Choukri (U13)

U15-holdet mødte i anden runde onsdag aften Gentofte-Vangede (GVI) i Dragør. GVI ligger tredjesidst i vores ”nabopulje” i Liga 2, mens vi fører vores pulje med maksimumpoint, så vi var klare favoritter inden kampen. De første 25 minutter var det dog en ganske jævnbyrdig forestilling, hvor GVI kom ud med en god indstilling og spillede deres chance, mens vi ikke rigtig fandt vores spil, selv om vi var farligst. Men på to mål af angriber Kevin Westen i de sidste 10 minutter af første halvleg gik vi til pause foran 2-0, og i anden halvleg var vi totalt dominerende.

Den indskiftede angriber Mikkel Myrup Kjær scorede to gange, Kevin Westen lavede en flot ”Panenka”-straffesparksscoring til 5-0, og de sidste to mål stod midtbanespilleren Lucas Franco og angriberen Carl Støvring Johnsen for til slutresultatet 7-0. Træner Emil Kjersgaard kårede efter kampen hattrick-helten Kevin Westen til dagens A27-spiller. Han spillede første halvleg i angrebet og anden halvleg på en uvant plads som defensiv midtbanespiller.

Med sejren er A27-drengene sikkert videre til tredje runde af pokalturneringen, hvor vi skal møde HIK på udebane først i november. Det er en fornuftig lodtrækning mod et hold, som vi vandt begge turneringskampe mod i Øst 1-rækken i U14, hvor vi sluttede nummer to, mens HIK sluttede sidst. Men vi har dog revanche til gode fra den seneste indbyrdes kamp til Dragør Pinsecup, hvor vi tabte. HIK spiller nu i den stærkeste Liga 2-pulje på grund af deres højere rangering i DBU’s licenssystem, men her har de ikke fået point ud af de første fire kampe.

Hvis vi vinder mod HIK, er vi klar til kvartfinalen, som blev endestationen sidste år efter straffesparkskonkurrence mod de senere pokalvindere fra Farum.

A27-GVI: 7-0 (2-0)

1-0: Kevin Westen

2-0: Kevin Westen

3-0: Mikkel Myrup Kjær

4-0: Mikkel Myrup Kjær (assist: Victor Ziegler Simonsen)

5-0: Kevin Westen (straffe begået mod Carl Støvring Johnsen)

6-0: Lucas Franco (Melvin Adeler-Bjarnø Kjærgaard)

7-0: Carl Støvring Johnsen (Melvin Adeler-Bjarnø Kjærgaard)

Startopstilling: Laurits Benedicht Andersen – Poul Kudahl Sørensen (anf.), Nicolai Ruch Padovan, Victor Kroupa – Magnus Salbæk, Oscar Frithiof Hansen, Sejad Ismaili, Lucas Franco, Markus Ellegaard – Carl Støvring Johnsen og Kevin Westen

Indskiftere: Victor Ziegler Simonsen, Melvin Adeler-Bjarnø Kjærgaard og Mikkel Myrup Kjær