Tre af fire gevinster for A27

U17 vandt en vigtig topkamp, U15 vandt storsejr, og U13 hev også en sejr hjem. Men U14 tabte desværre lokal- og topbrag mod Sundby. Læs mere om rundens kampe herunder. U16 sad over i denne uge.

 

U13: Sejr i Holbæk

U13 spillede allerede torsdag aften ude mod Holbæk, og det var den lange tur værd. A27-drengene kom ellers bagud 1-0, men Jonas Kumar Andersen fik udlignet til pausestillingen 1-1. Efter pausen satte A27 turboen til og kom foran 1-4 på mål af først Adam Choukri og derefter to styks af indskiftede Mathias Ullitz Færch. Til slut fik Holbæk pyntet på resultatet til slutstillingen 2-4, men en flot sejr af de yngste A27-drenge.

U13 har seks point for de første fem kampe i Liga 2, hvilket placerer os midt i tabellen. Næste kamp er på lørdag klokken 13 i Tårnby mod Nykøbing FC, som endnu ikke har fået point.

Holbæk-A27: 2-4 (1-1)

1-1: Jonas Kumar Andersen

1-2: Adam Choukri (assist Sigurd Nøhr Kloster)

1-3: Mathias Ullitz Færch (Pelle Søgaard)

1-4: Mathias Ullitz Færch (Pelle Søgaard og Adam Choukri)

Startopstilling: Laurits Houen Schmidt, Johan Gregersen, Oliver Wettergren, David Ballisager, Ife Okafor (anf.), Jonas Kumar Andersen, Pelle Søgaard og Mikkel Tingsted Blum

Indskiftere: Sigurd Nøhr Kloster, Mathias Ullitz Færch og Adam Choukri

U14: Nederlag i top- og lokalopgør

U14-drengene bød søndag eftermiddag Sundby Boldklub velkommen i Dragør til det, der både var et lokal- og topbrag. Inden kampen lå Sundby nummer ét, og vi lå nummer tre i Liga 2-puljen. Vi havde den stærke vind imod os i første halvleg, men alligevel var det A27, som kom foran efter 19 minutter på et flot gennembrud og skud af højrekanten Oscar Emil Rasmussen. Bare to minutter senere fik Sundby dog udlignet, og to minutter fik de også gjort det til pausestillingen 1-2 på et bragende flot langskud.

Efter pausen fik vi medvinden, og vi pressede også på for en udligning. Kombinationsspillet kørte dog ikke rigtigt, og Sundbys defensiv stod stærkt. Men vi havde flere giftige langskud og dødbolde, uden at det lykkedes at få bolden i mål. I stedet var det Sundby, som i de døende sekunder lukkede kampen til 1-3. Et ærgerligt nederlag til A27 i en kamp, som kunne være vippet til begge sider.

Træner Robert Nielsen kårede efter kampen den ihærdige og hurtige venstreback Hamza Malik til dagens A27-spiller i en kamp, som også bød på U14-debut til U13-spilleren Asger Kromann Mogensen.

Det første nederlag i turneringen betød, at A27 gled ned på femtepladsen i den tætte række med syv point for fire kampe. Allerede på onsdag venter den næste kamp. Det er hjemme i Kastrup mod Hørsholm-Usserød, som har to point mere end os på tredjepladsen. Det er en udsat kamp, så begge hold har i øjeblikket spillet en kamp færre end de øvrige hold.

A27-Sundby Boldklub: 1-3 (1-2)

1-0: Oscar Emil Rasmussen

Startopstilling: Michal Janiszewski – Valde Lenchler Pedersen, Sebastian Mentzel, Jakob Amstrup Willer, Hamza Malik – Malthe Flindt-Larsen, Peter Riis – Oscar Emil Rasmussen, Tobias Hjorth (anf.), Gustav Dybdal – Marco Beck

Indskiftere: Espen Thulin Hartmann, Luca Wingaa Laursen og Asger Kromann Mogensen (U13)

U15: Storsejr i Brøndby

U15-holdet var lørdag formiddag en tur i Brøndby for at møde Brøndbys andethold. Vi kom ind til kampen med maksimumpoint for de første fire kampe, og den kurs fortsatte drengene i den grad i Brøndby, hvor vi ellers havde ret stærk modvind i første halvleg. Midtbanedynamoen Sejad Ismaili åbnede scoringen med et flot sololøb, hvor han til slut nærmest fra baglinjen elegant chippede bolden over Brøndby-målmanden. Det var starten på en målfest, hvor vi inden pausen også fik to mål af angriber Melvin Adeler-Bjarnø Kjærgaard, et mål af wingback Jeppe Sommer og en straffesparksscoring af sidste sæsons topscorer Kevin Westen, som i denne kamp begyndte som defensiv midtbane. Brøndby fik dog også et enkelt mål, og pausestillingen var derfor 1-5 efter en halvleg, hvor vi dominerede. Men vi gav også chancer væk, og målmand Alexander Thane-Bisgaard måtte flere gange vise sin klasse i en mod en-situationer.

I anden halvleg fik vi medvind både i vejr- og spillemæssig forstand, og vi var totalt dominerende. Drengene var gode til at holde fart i bolden, og målene raslede ind bag Brøndby-målmanden. I anden halvleg blev Kevin Westen rykket frem som angriber og scorede yderligere tre mål, og anfører Poul Kudahl Sørensen, som blev rykket fra midterforsvaret til den defensive midtbane, scorede to mål, heraf det ene på straffe. Midtbanespillerne Lucas Franco og Oscar Frithiof Hansen og wingback Markus Ellegaard ville også lege med og scorede en gang hver, hvilket betød, at det endte med en sejr på hele 1-13 til A27.

Cheftræner Emil Kjersgaard Hansen fremhævede efter kampen Magnus Salbæk som dagens A27-spiller. Han spiller normalt højre wingback, men løste mod Brøndby flot en uvant rolle som midterforsvarer på grund af skader og afbud i bagkæden.

Sejren betyder, at U15-holdet stadig har maksimumpoint efter fem runder, en målscore på +26 og topper rækken. Næste kamp er på lørdag på Vestamager mod Farum 2, som ligger nummer tre, tre point efter os.

Brøndby 2-A27: 1-13 (1-5)

0-1: Sejad Ismaili

0-2: Melvin Adeler-Bjarnø Kjærgaard (assist: Poul Kudahl Sørensen)

0-3: Kevin Westen (straffe begået mod Markus Ellegaard)

0-4: Melvin Adeler-Bjarnø Kjærgaard (Jeppe Sommer)

1-5: Jeppe Sommer (Carl Støvring Johnsen)

1-6: Poul Kudahl Sørensen (straffe begået mod Sejad Ismaili)

1-7: Lucas Franco

1-8: Kevin Westen

1-9: Kevin Westen (Lucas Franco)

1-10: Kevin Westen

1-11: Oscar Frithiof Hansen (Sejad Ismaili)

1-12: Markus Ellegaard (Jeppe Sommer)

1-13: Poul Kudahl Sørensen (Kevin Westen)

Startopstilling: Alexander Thane-Bisgaard – Magnus Salbæk, Poul Kudahl Sørensen (anf.), Victor Kroupa – Melvin Adeler-Bjarnø Kjærgaard, Kevin Westen, Sejad Ismaili, Lucas Franco, Markus Ellegaard – Mikkel Myrup Kjær og Carl Støvring Johnsen

Indskiftere: Philip Mortensen, Oscar Frithiof Hansen og Jeppe Sommer

U17: Sejr i topkamp

Søndag steg U17-drengene ombord i bussen på Amager og drog mod Falster, hvor vi skulle spille topkamp mod Nykøbing FC, som toppede rækken med maksimumpoint. A27 begyndte kampen klart bedst og kom foran 0-2 på mål af kantspilleren Sebastian Rosdahl Agø og midtbanespilleren William Andersson. Men NFC fik reduceret til pausestillingen 1-2 på hovedstød efter hjørnespark, og det var desværre, som om målet satte falstringerne i gang.

Efter pausen spillede NFC meget direkte, og det var ikke helt ufortjent, at de fik udlignet til 2-2 i en uskøn anden halvleg, som også bød på tre 10-minutters udvisninger (to til NFC og en til A27’s back Marcus Melgaard). Men A27 sluttede godt og fik fuldt udbytte på et flot mål af frontløber Elias Wiese til 2-3.

Med den vigtige sejr i topkampen gled A27 forbi Nykøbing og op på andenpladsen i Øst 1-rækken med 13 point for fem kampe. Farum 2 fører med maksimumpoint. Næste kamp for A27 er på lørdag klokken 11.15 i Kastrup mod Lyngby 2, som ligger sidst med ét point.

Nykøbing FC-A27: 2-3 (1-2)

0-1: Sebastian Rosdahl Agø (assist: Elias Wiese)

0-2: William Andersson (Sebastian Rosdahl Agø)

2-3: Elias Wiese (Ali Jennane)

Gult kort: Marcus Melgaard

Startopstilling: Tobias Søderstrøm – Marcus Melgaard, Mads Kroupa, Elias Lyngsie, Marc Gavric Frederiksen – Mathias Sørensen, David Ambæk (anf.), William Andersson – Sebastian Rosdahl Agø, Elias Wiese og Oscar Jørgensen

Indskiftere: Ali Jennane, Frederik Østergaard Møller og Victor Dyhl