Mange tilskuere havde fundet vej til Dragør onsdag aften, hvor det ældste A27-hold – U17-drengene – skulle spille anden runde i pokalturneringen. Det var en rigtig spændende udfordring, som ventede i form af B93, som i øjeblikket fører U17-divisionen med maksimumpoint, mens A27 fører Øst 1-rækken. Det var i øvrigt også et gensyn med den tidligere A27-spiller Patrick Trebbien, som blev skiftet ind for B93.

B93 lagde ud i et meget højt tempo og kom også frem til et par gode chancer i løbet af det første kvarter, blandt andet en friløber som A27-målmand Tobias Søderstrøm heldigvis snuppede. Efter 25 minutter reddede højrebacken Marcus Melgaard et B93-forsøg på stregen, og kort efter slog A27 til efter en imponerende solopræstation af lynhurtige Oscar Jørgensen, som normalt spiller på kanten, men mod B93 spillede den midterste angriber. Marcus Melgaard clearede bolden op til Oscar midt på vores banehalvdel, hvor Oscar med en flot vending satte den første B93-spiller af, inden han satte turboen til og stormede mod mål. Han var hårdt presset ved at miste både balancen og bolden, men kæmpede sig til begge dele igen og chippede bolden flot over den fremstormende målmand til 1-0.

Efter det indledende B93-pres kom A27 bedre og bedre ind i kampen, og derfor var det ekstra ærgerligt, at B93 fik udlignet til pausestillingen 1-1 to minutter før pausen. Seks minutter efter pausen blev det også 1-2 til B93, men der gik bare få minutter, før A27 slog igen. Oscar Jørgensen fandt anfører David Ambæk i feltet, og han chippede den smart over målmanden til 2-2. I minutterne efter havde B93 to gode chancer, og 20 minutter inde i halvlegen gik den ikke længere. B93 fik scoret til 2-3, og fem minutter senere blev den også 2-4.

Tæt på comeback

Så troede de fleste tilskuere nok, at A27’s løb var kørt mod det stærke B93-hold, men A27-drengene gav aldrig op. Først var den centrale midtbanespiller William Andersson tæt på at reducere med et direkte frispark, og minuttet efter lykkedes det på et klassisk A27-mål. Som adskillige gange før i denne sæson fandt David Ambæk på en dødbold midterforsvareren Elias Lyngsie, som flot headede bolden i mål til 3-4. Med 10 minutter tilbage levede kampen i den grad igen. Og syv minutter før tid var vi uhyre tæt på udligningen, da den indskiftede angriber Mathias Vindeballe fik en friløber, men desværre vandt B93-målmanden den duel med en god redning. Fem minutter før tid var det i stedet B93, som lukkede kampen til 3-5. Oscar Jørgensen var tæt på at få reduceret igen til slut, men flere mål blev det desværre ikke til.

Dermed røg U17-holdet ud af pokalturneringen, men de kan i den grad holde hovedet højt efter indsatsen. Drengene viste, at de har et højt niveau og gav de mange tilskuere en flot, intens og spændende kamp. Vi kunne spille med i B93’s høje tempo og viste store individuelle kvaliteter mod et af Danmarks 10-15 bedste U17-hold. Samtidig fik vi dog også set, at defensive fejl bliver betydeligt hårdere straffet mod sådan et hold, end vi er vant til i Øst 1-rækken.

A27-B93: 3-5 (1-1)

1-0: Oscar Jørgensen (Marcus Melgaard)

2-2: David Ambæk (assist: Oscar Jørgensen)

3-4: Elias Lyngsie (David Ambæk)

Startopstilling: Tobias Søderstrøm – Marcus Melgaard, Mads Kroupa, Elias Lyngsie, Mads Job Lund – Mathias Sørensen, David Ambæk (anf.), William Andersson – Sebastian Rosdahl Agø, Oscar Jørgensen og Marc Gavric Frederiksen

Indskiftere: Mathias Vindeballe, Victor Dyhl og Poul Kudahl Sørensen (U15)