Flot triumf for U17-holdet

Kun tre A27-hold spillede denne weekend. U17 hentede rækkesejren i sæsonens sidste kamp, U15 fortsatte sejrsrækken, og U14 tabte desværre.

 

U14: Nederlag til Hørsholm-Usserød

U14-holdet i Liga 2 spillede søndag ude mod Hørsholm-Usserød (HUI) en afgørende kamp, hvis holdet skulle holde kontakt til topholdene inden de tre sidste spillerunder. Inden kampen lå A27 nummer fire, to point efter netop HUI på tredjepladsen. A27 fik en skidt optakt til kampen, da forsvarsprofilen Jakob Amstrup Willer, som har været skadet nogle uger, desværre måtte opgive at spille kampen.

Vi var godt med i første halvleg, men det var HUI, som kom foran efter 23 minutter, og fem minutter før pausen gjorde de det også til pausestillingen 2-0. Og det blev utrolig svært for A27, da både Mads Dahlstrøm, Gustav Dybdal og Marco Beck måtte udgå med skader. Midt i anden halvleg fik A27 det endnu sværere, da midterforsvareren Valde Lenchler Pedersen fik gult kort og dermed 10 minutters udvisning. HUI fik dog ikke udnyttet overtallet, men det gjorde vi desværre heller ikke, da det var Hørsholms tur til at få en mand udvist i de sidste 10 minutter. Og vi havde kun et enkelt forsøg efter pausen, da Sebastian Mentzel tvang HUI-målmanden ud i en god redning på et frispark i overtiden.

Kampen sluttede dermed 2-0 til HUI, og A27 ligger dermed stadig på fjerdepladsen, nu med fem point op til både HUI på tredjepladsen og Sundby på den andenplads, som giver oprykning til pulje 1 i Liga 2. Men vi har stadig et hul på fire point ned til Ledøje-Smørum på femtepladsen.

Træner Robert Hansen kårede efter kampen Oscar Emil Rasmussen til dagens A27-spiller for en solid kamp på en uvant plads som højre back. Kampen gav i øvrigt officiel A27-debut til den hurtige kantspiller/angriber Daniel Mutton, som skiftede fra Tårnby FF tidligere på sæsonen, men har kæmpet med en skade. Vi siger tillykke til Daniel.

HUI-A27: 2-0 (0-0)

Startopstilling: Sophus Elm Falkenfeldt – Oscar Emil Rasmussen, Valde Lenchler Pedersen, Sebastian Mentzel, Hamza Malik – Oliver Ludvigsen, Tobias Hjorth (anf.) – Adam Choukri, Marco Beck, Gustav Dybdal – Mads Dahlstrøm

Indskiftere: Daniel Mutton, Peter Riis og Luca Wingaa Laursen

Gult kort: Valde Lenchler Pedersen

U15: Storsejr på Frederiksberg

U15-holdet i Liga 2 spillede lørdag formiddag ude mod Frederiksberg Boldklub, som vi vandt 5-0 over i det første indbyrdes opgør på hjemmebane. Cheftræner Emil Kjersgaard Hansen havde valgt at give chancen til flere af de spillere, som ikke havde spillet så meget tidligere i efteråret, i jagten på den 11. sæsonsejr i træk.

A27 dominerede kampen fra start, selv om spillet ikke rigtig kørte. Vi kom til gengæld frem til en mængde hjørnespark, og efter 12 minutter gav det pote, da bolden efter nogle afretninger til slut havnede hos midterforsvareren Nicolai Ruch Padovan, som prikkede den i mål til 0-1. Det blev også 0-2, da wingbacken Melvin Adeler-Bjarnø Kjærgaard sikkert udnyttede en lang aflevering fra anfører Poul Kudahl Sørensen. Nicolai Ruch Padovan scorede sit andet mål på direkte frispark til 0-3, og Sejad Ismaili scorede på et flot skud til pausestillingen 0-4.

I anden halvleg sad vi stadig solidt på kampen, og det blev 0-5 ved angriberen Noah Bach Petersen efter bandespil med angrebsmakker Carl Støvring Johnsen. Den indskiftede wingback Mathias Jochimsen scorede til 0-6 i sin sæsondebut på en ripost fra Noah Bach Petersens skud på overliggeren. Og Noah Bach Petersen scorede selv til slutresultatet 0-7 efter en pasning fra Poul Kudahl Sørensen.

Cheftræner Emil Kjersgaard Hansen kårede efter kampen Noah Bach Petersen som dagens A27-spiller i en kamp, hvor drengene udbyggede sejrsstimen til 11 kampe i træk. Vi har dermed stadig maksimumpoint og kan sikre rækkesejren og oprykning til pulje 1 i foråret med en sejr på lørdag kl. 12 i Dragør over Brøndby 2, som vi slog hele 13-1 i den første indbyrdes kamp i efteråret. Inden da skal drengene spille en spændende pokalkamp torsdag aften ude mod HIK fra pulje 1, som vi slog de to gange, vi mødte dem i U14.

FB-A27: 0-7 (0-4)

0-1: Nicolai Ruch Padovan

0-2: Melvin Adeler-Bjarnø Kjærgaard (assist: Poul Kudahl Sørensen)

0-3: Nicolai Ruch Padovan

0-4: Sejad Ismaili

0-5: Noah Bach Petersen (Carl Støvring Johnsen)

0-6: Mathias Jochimsen (Noah Bach Petersen)

0-7: Noah Bach Petersen (Poul Kudahl Sørensen)

Startopstilling: Alexander Thane-Bisgaard – Philip Mortensen, Nicolai Ruch Padovan, Carl Ruby-Johansen – Melvin Adeler-Bjarnø Kjærgaard, Poul Kudahl Sørensen (anf.), Sejad Ismaili, Noah Schytte Metzsch, Lucas Franco – Noah Bach Petersen og Carl Støvring Johnsen

Indskiftere: Anton Breull Christensen, Mathias Jochimsen og Jeppe Sommer

 

U17: Sejr sikrede rækkesejr

U17-holdet spillede sæsonens sidste og afgørende kamp i Øst 1-rækken søndag eftermiddag i Dragør, hvor mange tilskuere var mødt frem for at støtte holdet til den sejr, som ville give dem rækkesejren. Modstanderen var Roskilde Boldklub 1906, som også havde noget at spille for, da de skulle bruge ét point for at være sikre på at undgå nedrykning.

A27 begyndte kampen godt og havde i indledningen tre gode chancer for at bringe sig foran, ligesom kantspilleren Oscar Jørgensen fik annulleret et mål for offside. Men derefter kom Roskilde desværre bedre med, og stillingen ved pausen var derfor 0-0.

Fem minutter efter pausen fik vi scoret det forløsende mål til 1-0, da Oscar Jørgensen slap igennem på højrekanten, satte turboen til og sendte bolden forbi Roskildes målmand. Godt fem minutter senere blev det også 2-0, da den indskiftede back Mads Job Lund prikkede bolden ind fra en spids vinkel efter oplæg fra kantspilleren Marc Gavric Frederiksen. Lidt senere fik anfører David Ambæk et gult kort og en 10-minutters udvisning, men heldigvis gik der ikke mere end et minuts penge, før Roskilde også blev reduceret til 10 mand. Og otte minutter før tid lukkede backen Victor Værum Olesen kampen med et hovedstød til 3-0.

Dermed kunne U17-drengene juble over rækkesejren efter at være gået ubesejret gennem sæsonen, hvor de hentede 31 point i 11 kampe og sluttede ét point foran de nærmeste forfølgere fra Nykøbing FC. Kampen gav i øvrigt U17-debut til U15-topscoreren Kevin Westen, som kom ind efter pausen.

A27-RB 1906: 3-0 (0-0)

1-0: Oscar Jørgensen

2-0: Mads Job Lund (Marc Gavric Frederiksen)

3-0: Victor Værum Olesen

Startopstilling: Tobias Søderstrøm – Marcus Melgaard, Mads Kroupa, Elias Lyngsie, Victor Værum Olesen – Mathias Sørensen, David Ambæk (anf.), William Andersson – Marc Gavric Frederiksen, Elias Wiese og Oscar Jørgensen

Indskiftere: Mads Job Lund, Frederik Østergaard Møller og Kevin Westen

Gult kort: David Ambæk