U15 løb med rækkesejren

I denne weekend kom den tredobbelte A27-triumf i hus, da U15 vandt den 12. sejr på stribe og dermed hentede rækkesejren, ligesom U16 og U17 gjorde tidligere på efteråret. Læs om weekendens resultater herunder.

 

U13: Stort nederlag i Slagelse

U13-holdet spillede lørdag ude mod Slagelse, som spiller med i toppen i rækken, mens vi ligger lige under midten. Slagelse kom også foran 1-0, inden vi brændte et straffespark. Derefter scorede Slagelse to mål mere til pausestillingen 3-0.

Kort efter pausen fik indskiftede Christian Gernsøe Jørgensen reduceret til 3-1, men derefter stod der desværre Slagelse på resten af kampen, og de endte med at vinde hele 8-1.

Nederlaget betyder, at A27 har 12 point for de første 11 kampe, hvilket giver en 9. plads blandt de 13 hold i rækken. Drengenes sidste kamp i sæsonen er allerede onsdag kl. 18 i Dragør mod Hvidovre, som vi kan overhale i tabellen med en sejr. Det er samtidig drengenes sidste kamp som 8-mandshold. Fremover gælder det først træningskampe og derefter til foråret turneringskampe som 11-mands.

Slagelse-A27: 8-1 (3-0)

3-1: Christian Gernsøe Jørgensen

Startopstilling: Oliver Rasmussen Sejling, Oliver Wettergren, Ife Okafor, Jonas Kumar Andersen, Silas Egeriis Bond, Mathias Ullitz Færch, Pelle Søgaard og Asger Kromann Mogensen

Indskiftere: Linus Karlsen, Christian Gernsøe Jørgensen og Johan Horowitz Gregersen

 

U14: Uafgjort i lokalopgør

U14-holdet i Liga 2 spillede lørdag formiddag ude på Kløvermarken mod Sundby Boldklub, som inden kampen lå nummer to og dermed til oprykning til pulje 1 i foråret, mens A27 lå på fjerdepladsen. A27 spillede en rigtig fin første halvleg og kom foran allerede efter ni minutters spil. Målmand Sophus Elm Falkenfeldt sendte en lang bold op til angriber Melvin Adeler-Bjarnø Kjærsgaard, som elegant vippede bolden over hovedet på sin oppasser og sprintede mod mål jagtet af hele Sundby-forsvaret, inden han iskoldt satte bolden i mål til 0-1.

Med knap 10 minutter tilbage af halvlegen fik vores offensive midtbanespiller Marco Beck en friløber mod mål, og Sundby-målmanden fældede ham uden for feltet, hvad der gav både A27-frispark og rødt kort til målmanden. Desværre betød det også, at Marco blev skadet og måtte udgå. Men på frisparket sendte Melvin Adeler-Bjarnø Kjærgaard bolden forbi markspilleren, som var kommet på mål, til pausestillingen 0-2 til A27.

Med en tomålsføring og en mand i overtal lignede det en overkommelig anden halvleg for A27, men sådan gik det desværre ikke. Vi brændte flere store chancer i begyndelsen af halvlegen, og i stedet fik Sundby lov at køre omstillinger på os. Et kvarter efter pausen fik Sundby reduceret til 1-2, og 10 minutter før tid gik det igen galt. En Sundby-spiller kom fri i feltet, og målmand Sophus Elm Falkenfeldt begik straffespark og fik gult kort. Alexander Nielsen kom ind på mål, men han kunne ikke forhindre, at Sundby fik udlignet til slutresultatet 2-2.

Det ærgerlige resultat betyder, at oprykningen nu definitivt er ude af sigte for A27, men det har nu heller aldrig været målet for denne halvsæson. Drengene har inden sæsonens sidste to kampe 18 point, hvilket placerer A27 som nummer fire blandt de otte hold i rækken med fem point både op til tredjepladsen og ned til femtepladsen. Efter kampen blev tomålsskytten Melvin Adeler-Bjarnø Kjærgaard kåret til dagens A27-spiller.

Næste kamp er på søndag i Tårnby mod Nykøbing FC, der ligger nummer fem. Vi spillede 2-2 i den første indbyrdes kamp på Falster.

Sundby-A27: 2-2 (0-2)

0-1: Melvin Adeler-Bjarnø Kjærgaard (assist: Sophus Elm Falkenfeldt)

0-2: Melvin Adeler-Bjarnø Kjærgaard (frispark begået mod Marco Beck)

Startopstilling: Sophus Elm Falkenfeldt – Oscar Emil Rasmussen, Valde Lenchler Pedersen, Sebastian Mentzel, Hamza Malik – Oliver Ludvigsen, Tobias Hjorth (anf.) – Adam Choukri, Marco Beck, Gustav Dybdal – Melvin Adeler-Bjarnø Kjærgaard

Indskiftere: Alexander Nielsen, Peter Riis og Mads Dahlstrøm

Gult kort: Sophus Elm Falkenfeldt

U15: Ny storsejr gav rækkesejren

U15-holdet i Liga 2 kunne lørdag eftermiddag i Dragør sikre sig rækkesejren allerede i sæsonens tredjesidste kamp, hvis drengene vandt over Brøndby 2. Udsigterne var på forhånd gode, da vi slog Brøndby hele 1-13 på udebane tidligere på sæsonen.

A27 dominerede også kampen fra start, og efter 10 minutter blev det 1-0, da anfører Poul Kudahl Sørensen headede Sejad Ismailis hjørnespark i mål. Lidt senere fordoblede midterforsvarer Nicolai Ruch Padovan føringen, da han sparkede bolden i mål efter endnu et hjørnespark. Og bare et par minutter senere gjorde wingbacken Markus Ellegaard det til 3-0, da han blev spillet helt fri af topscorer Kevin Westen. Inden pausen blev det også 4-0, da Anton Breull Christensen scorede sit første mål i A27-trøjen. Midterforsvareren, som blev rykket op fra moderklubben AB Tårnby i vinterpausen, udnyttede en ripost fra angriber Carl Støvring Johnsens hovedstød på overliggeren.

Efter pausen var det stadig en meget ensidig affære, hvor Brøndby i løbet af kampen ikke satte A27-målmand Alexander Thane-Bisgaard på en eneste prøve, mens vi med større skarphed kunne have vundet tocifret. Men slutstillingen blev 6-0 efter mål i anden halvleg af først Nicolai Ruch Padovan på hovedstød og derefter den indskiftede wingback Mathias Jochimsen. Begge gange efter fine oplæg fra Kevin Westen. Kampens spiller blev tomålsskytten Nicolai Ruch Padovan, som både spillede midterforsvarer og defensiv midtbane i løbet af kampen.

Dermed har U15-holdet vundet alle sæsonens hidtidige 12 kampe med en målscore på hele +53, og førstepladsen er sikret inden de sidste to kampe. Det betyder også, at drengene skal spille i pulje 1 til foråret, hvor de helt afgjort også hører hjemme. De fleste af holdene i pulje 1 lå vi også foran i foråret, men DBU’s ændring af strukturen betød desværre, at vi havnede i pulje 2 i efteråret på grund af en lavere indrangering i licenssystemet.

Den næste kamp for A27 er onsdag den 20. november ude mod Farum 2, som ligger nummer tre i rækken og kæmper med Ledøje-Smørum om den andenplads, som også giver oprykning.

A27-Brøndby 2: 6-0 (4-0)

1-0: Poul Kudahl Sørensen (assist: Sejad Ismaili)

2-0: Nicolai Ruch Padovan

3-0: Markus Ellegaard (Kevin Westen)

4-0: Anton Breull Christensen (Carl Støvring Johnsen)

5-0: Nicolai Ruch Padovan (Kevin Westen)

6-0: Mathias Jochimsen (Kevin Westen)

Startopstilling: Alexander Thane-Bisgaard – Philip Mortensen, Anton Breull Christensen, Nicolai Ruch Padovan – Magnus Salbæk, Sejad Ismaili, Poul Kudahl Sørensen (anf.), Noah Schytte Metzsch, Markus Ellegaard – Kevin Westen og Carl Støvring Johnsen

Indskiftere: Victor Ziegler Simonsen, Mathias Jochimsen og Jeppe Sommer