A27 har her i vinterpausen budt velkommen til hele seks nye trænere. Der er kommet nye trænere i teamet omkring alle seks hold, og derudover er der sket en enkelt rokade mellem årgangene.

44-årige Peter Østergaard er ny ekstra assistent på U13. Peter har selv en flot aktiv karriere bag sig, hvor han spillede næsten 250 divisionskampe for Fremad Amager og har 30 U-landskampe på cv’et.

På U14 sagde A27 ved årsskiftet farvel og tak for indsatsen til cheftræner Robert Nielsen og assistent Emil Jensen. Ny cheftræner er 29-årige Rasmus Darre Haahr, som hidtil har været assistent og målmandstræner for U17-holdet. Rasmus studerer til daglig idræt på universitetet. Han har DBU’s B-trænerlicens og har tidligere været assistenttræner for B 1903’s U19-hold og målmandstræner for U11-U14 i B 1903 og Bagsværd Boldklubs bedste seniorhold. Rasmus får som assistent 27-årige Christian Bernitt, der tidligere har været seniortræner i Gladsaxe Hero og har Danmarks Idrætsforbunds træner 1-uddannelse. Og der er yderligere en ny mand i trænerteamet, da Ole Sørensen er ny målmandstræner for både U14 og U15.

U15-holdet har desværre måttet sige farvel til træner Emil Kjersgaard Hansen, der er blevet headhuntet af Lyngby Boldklub som assistent for deres U15 Liga 1-hold. A27 siger mange tak for indsatsen til Emil. Ny mand i trænerteamet er i stedet 44-årige Kim Damkær, der har mange års erfaring som ungdomstræner for 2004- og 2007-årgangen i Dragør Boldklub.

U16-holdet har måttet sige farvel til cheftræner Rikín Djurhuus, som er flyttet hjem til Færøerne, hvor han blandt andet skal være cheftræner for HB Thorshavns U17-hold. Der skal også lyde en stor tak for indsatsen til Rikín. Ny cheftræner for A27 bliver i stedet 28-årige Jens Friis, som tidligere har været træner i KB’s talentafdeling og kun mangler eksamen for at have B-trænerlicensen i hus. Han har selv spillet ligafodbold i Vejle og OB som ungdomsspiller og har også divisionserfaring på seniorniveau.

Vi kan også sige velkommen til en ny assistent for U17-truppen, hvor 49-årige Brian Lund erstatter Rasmus Darre Haahr, der er skiftet til U14. Brian har 25 års trænererfaring og har senest været cheftræner for Jægersborgs U17-hold i Øst 2-rækken. Han har B-trænerlicens.

A27 byder varmt velkommen til de nye trænere, som alle allerede har taget fat på at gøre drengene toptunet til den nye sæson.