Stærk sæsonstart for A27-holdene

De tre yngste A27-hold indledte sæsonen i den forgangne weekend, og de fik en rigtig flot start med to sejre og en uafgjort.

 

U13: Uafgjort i 11-mandsdebut

U13 spillede fredag aften i Dragør deres første officielle 11-mandskamp. Modstanderen var Roskilde Boldklub, som vi i efteråret tabte 3-0 til, da det stadig var ottemands. Optakten var lidt kaotisk, da to spillere måtte melde forfald få timer før kampstart. Det betød, at trænerteamet måtte tænke alternativt, og blandt andet røg anfører Asger Kromann Mogensen, som skulle have spillet i front, ned som midterforsvarer.

Alligevel kom A27 bedst ud af starthullerne de første 5-10 minutter, hvor vi pressede Roskilde. Men derefter satte det velspillende Roskilde-hold sig solidt på resten af halvlegen. A27 havde svært ved at holde fast i bolden og få spillet ud af egen zone, og Roskilde havde stort overtag i spillet, uden at det dog gav store chancer, blandt andet takket være det stærke stopperpar Asger Kromann Mogensen og Mathias Ullitz Færch. Det var tættest på lige før pausefløjtet, da Roskilde havde et forsøg på stolpen. Men første halvleg endte målløst.

Efter pausen kom A27 igen bedre med i kampen, og det blev mere jævnbyrdigt, men stadig meget chancefattigt. Fem minutter før tid blev A27 dog presset, da Mathias Ullitz Færch begik et frispark, som kostede gult kort og dermed udvisning for resten af kampen. På det efterfølgende frispark sparkede Roskilde på overliggeren, og de havde endnu et forsøg på træværket i slutfasen. Men A27 fightede flot 0-0 hjem og dermed ét point til tabellen.

Ud over stopperparret fremhævede træner Carsten Lützhøft den centrale midtbanespiller David Ballisager, som arbejdede hårdt og var stærk i duellerne, og kantspilleren Jonas Kumar Andersen for en jætteindsats både defensivt og offensivt.

Næste kamp er på søndag kl. 13.15 i Dragør mod AB, som vandt deres første kamp 3-0 over FC Helsingør. AB er et meget stærkt hold, som sluttede nummer to i efteråret og slog os 1-3 i den indbyrdes kamp.

A27-Roskilde Boldklub: 0-0

Startopstilling: Laurits Houen Schmidt – Alex Hjorth Gröning, Asger Kromann Mogensen (anf.), Mathias Ullitz Færch, Mikkel Tingsted Blum – David Ballisager, Ife Okafor, Christian Gernsøe Jørgensen – Pelle Søgaard, Alexander Palner-Hansen og Jonas Kumar Andersen

Indskiftere: Tobias Solberg Andersen, Julius Burmeister Damkær og Sebastian Gubi

 

U14: Sejr efter dramatisk afslutning

U14-holdet åbnede sæsonen søndag eftermiddag med en hjemmekamp mod Nykøbing FC, som vi spillede to meget jævnbyrdige kampe mod i efteråret, hvor vi hentede en uafgjort og en smal sejr. A27 kom fint fra start og var foran 2-0 allerede efter 13 minutter efter to rigtig flotte mål.

På det første mål kastede angriber Marco Beck et indkast til venstrekanten Melvin Adeler-Bjarnø Kjærgaard, som tog en flot solotur, inden han på kanten af feltet sparkede bolden op i modsatte målhjørne. Det andet mål viste på flotteste vis, hvad holdet har trænet de seneste to måneder. Efter et meget flot opspil sendte den centrale midtbanespiller Oscar Emil Rasmussen den sidste aflevering til højrekanten Luca Wingaa Laursen, som med en fin afslutning satte bolden i mål. Derefter kom vi desværre til at lukke Nykøbing FC ind i kampen igen, og de lavede et godt mål til 2-1 efter 17 minutter. En ret stor fejl fra vores side gjorde også, at NFC fik udlignet til pausestillingen 2-2.

Efter pausen kontrollerede vi kampen og holdt stort set NFC fra chancer. Efter et kvarters spil gav overtaget pote, da vores stærke midterforsvarer Jakob Amstrup Willer tog en fantastisk tur op gennem banen og fik afsluttet på mål. Riposten var den indskiftede U13-spiller Asger Kromann Mogensen hurtigt over og scorede til 3-2.

Slutfasen blev dog meget hektisk, da den debuterende midterforsvarer Georg Rambusch Malmros fik gult kort og dermed udvisning resten af kampen for et frispark lige uden for feltet. På frisparket måtte målmand Sophus Elm Falkenfeldt hive en flot redning ud af ærmet. Vi sluttede med ni mand, da venstrebacken Hamza Malik fik gult kort for at trække tiden ved et indkast, men red alligevel stormen af til slutresultatet 3-2.

Næste kamp er på søndag ude mod FA 2000, som tabte den første kamp 3-0 til Himmelev-Veddelev.

A27-Nykøbing FC: 3-2 (2-2)

1-0: Melvin Adeler-Bjarnø Kjærgaard (assist: Marco Beck)

2-0: Luca Wingaa Laursen (Oscar Emil Rasmussen)

3-2: Asger Kromann Mogensen (Jakob Amstrup Willer)

Startopstilling: Sophus Elm Falkenfeldt – Louis Axel Holm, Georg Rambusch Malmros, Jakob Amstrup Willer, Hamza Malik – Oscar Emil Rasmussen, Nikolai Willer Steffen, Tobias Hjorth (anf.) – Luca Wingaa Laursen, Marco Beck og Melvin Adeler-Bjarnø Kjærgaard

Indskiftere: Alexander Nielsen, Gustav Dybdal og Asger Kromann Mogensen (U13)

U15: Flot sejr i Roskilde

Efter en noget svingende opstart, hvor U15-drengene ikke mindst har lukket alt for mange mål ind, så det på forhånd svært ud inden søndagens sæsonpremiere ude mod stærke Roskilde Boldklub, som i årevis har været blandt de bedste fire-seks hold øst for Storebælt.

I første halvleg var der heller ikke meget, som tydede på, at A27 skulle få point ud af kampen. Roskilde pressede os hårdt over hele banen, og vi lykkedes aldrig rigtigt med at holde fast i bolden. Efter 24 minutters spil gik det galt for A27, da Roskilde fuldt fortjent bragte sig foran 1-0. Til slut i halvlegen lykkedes det os dog at få udlignet til pausestillingen 1-1, da den defensive midtbanespiller Nicolai Ruch Padovan headede et frispark fra den centrale midtbanespiller Sejad Ismaili i mål.

A27 kom langt bedre ud til anden halvleg, og efter bare seks minutter var kampen vendt på hovedet, og A27 førte pludselig 1-3. Begge gange var det venstrebacken Jeppe Sommer, som var på rette sted på rette tidspunkt. Første mål var efter et fint indlæg fra højrebacken Magnus Salbæk, og anden gang var Jeppe hurtigt over en ripost fra anfører Poul Kudahl Sørensen, som fik raget bolden til sig i feltet og afsluttet efter et hjørnespark.

Blot to minutter senere fik Roskilde reduceret til 2-3, og derefter var det virkelig en intens kamp den sidste halve time. A27 spillede godt, men Roskilde pressede også indimellem på. De fik også bolden i mål en enkelt gang, men det blev heldigvis annulleret for offside, og dermed lykkedes det A27 at hale en flot 2-3 sejr i land i premieren over et hold, som efter al sandsynlighed kommer til at spille med i toppen af rækken.

Sportslig ansvarlig Michael Haase roste efter kampen ikke mindst midterforsvaret, som stod stærkt og havde flere vigtige redningsaktioner i en kamp, hvor vi især i første halvleg var under hårdt pres. Derudover spillede højrebacken Magnus Salbæk en flot anden halvleg med mange gode fremstød.

Næste kamp for U15 er på lørdag hjemme i Dragør mod Næstved, som tabte deres første kamp 0-2 til de forsvarende rækkevindere fra FA 2000. Vi mødte senest Næstved i U14-rækken, hvor vi vandt en jævnbyrdig kamp 2-1.

Roskilde Boldklub-A27: 2-3 (1-1)

1-1: Nicolai Ruch Padovan (assist: Sejad Ismaili)

1-2: Jeppe Sommer (Magnus Salbæk)

1-3: Jeppe Sommer (Poul Kudahl Sørensen)

Startopstilling: Alexander Thane-Bisgaard – Markus Ellegaard, Poul Kudahl Sørensen (anf.), Victor Kroupa – Magnus Salbæk, Sejad Ismaili, Nicolai Ruch Padovan, Lucas Franco, Jeppe Sommer – Noah Bach Petersen og Kevin Westen

Indskiftere: Carl Ruby-Johansen, Mathias Jochimsen og Carl Støvring Johnsen