A27 har fået fornyet talentlicensen

 A27 har nu for anden gang været gennem DBU’s auditeringsforløb for at blive indrangeret i DBU’s ungdoms-licenssystem. Og det er med stor tilfredshed, at vi endnu en gang har modtaget en stjerne i licenssystemet og dermed endnu en gang er sikret deltagelse i DBU’s eliterækker for U13-U15 årgangene. Faktisk er A27 gået godt to procentpoint frem i den bedømmelse, som DBU giver, og vi rangerer som det 38. bedste talentmiljø i Danmark, hvilket glæder talentchef Søren Karlsen.

– DBU anerkender, at vi har gjort store fremskridt på vores holdudvikling og spillestil. Og det er meget tilfredsstillende i et år, hvor vi også har brugt mange kræfter på at udfærdige en overbygningsaftale, som alle tre moderklubber nu har godkendt. Det giver os et meget stærkt fundament til fremtiden, siger Søren Karlsen.

Han glæder sig også rent sportsligt over et fantastisk år med puljesejre til både U17, U16 og U15 i efteråret samt fine resultater og udvikling på U14 og U13. På det individuelle plan har vi haft 2 spillere til DBU-samling for de 30 største U15-talenter på Fyn og Sjælland. Ligeledes har vi haft spillere fra U13 og U14 med på DBU talentcenter.

– I vores konklusion fra DBU er det tydeligt, at vi skal udbygge vores organisation samt den individuelle spillerudvikling, hvis vi skal op på to stjerner og dermed få adgang til den landsdækkende U17- og U19-division. Og det er områder, vi har særlig fokus på det kommende år, siger Søren Karlsen.

Første step i udviklingen er, at A27 i samråd med moderklubberne skal ansætte en børneudviklingstræner, der skal tage sig af strukturen og sikre kvaliteten af træningen på U10-U12. Desuden træder vi ind i U19 rækken til efteråret, og alene ved også at mønstre et U19 hold vil scoren i licensbedømmelsen stige.

DBU’s samlede rangering kan ses her:

https://www.dbu.dk/nyheder/2020/maj/fc-nordsjaelland-skriver-historie-og-scorer-topkarakter/