Trænerteam følger med 2007-årgangen op i U14

Det nuværende trænerteam for 2007-årgangen fortsætter, når årgangen efter sommerferien overgår fra U13 til U14. Det betyder, at træner Carsten Lützhøft og assistenterne Magnus Pilgård og Peter Østergaard alle fortsætter arbejdet med den lovende årgang.

A27’s sportsligt ansvarlige, Michael Haase, glæder sig over at kunne holde fast i trænerteamet og dermed kontinuiteten på årgangen, som begyndte i A27-sammenhæng for kun knap et år siden og spillede 8-mandsfodbold i DBU-turneringen i efteråret. Her i foråret skulle den så have stået på 11-mandsfodbold for første gang, men drengene nåede kun en enkelt kamp – en fin uafgjort mod Roskilde – inden coronaen satte en stopper for fodbolden.

– Årgangen har været gennem en fin udvikling, som jo desværre blev sat på ”corona-pause”. Derfor er vi også meget glade for, at hele trænerteamet har takket ja til at følge med fra U13 til U14. Det er et stærkt trænerteam, hvor Carsten og Magnus har været tilknyttet årgangen siden starten sidste sommer, og Peter kom til i vinterpausen, siger Michael Haase.

Han fremhæver, at de tre trænere supplerer hinanden godt. 47-årige Carsten Lützhøft er den erfarne børne- og ungdomstræner, som også tidligere har trænet 2004-årgangen i A27. 18-årige Magnus Pilgård er en lovende ung træner, og 45-årige Peter Østergaard har solid erfaring fra sin egen spillerkarriere, hvor han spillede næsten 250 divisionskampe for Fremad Amager og 30 U-landskampe.