Endnu en spændende A27 trup

Efter fire træningssamlinger hen over foråret for de bedste U12-spillere i de tre moderklubber har A27-ledelsen nu udtaget de 16 drenge fra 2008-årgangen, som bliver den nye U13-trup efter sommerferien. Der er tale om en rigtig spændende ny A27-årgang, og der har været hård konkurrence om at blive en del af truppen. Den nye trup skal spille i Liga 2 til efteråret, hvor det stadig er 8-mandsfodbold. Efter nytår går det så løs med 11-mandsfodbold, og til den tid vil truppen derfor også blive udvidet med fire spillere mere.

Træningen for den nye årgang begynder den 20. juli, hvor trænerteamet (som tidligere er præsenteret her på siden) med cheftræner Victor Larsen og assistenterne Peter Winther og Kim Damkær står klar til at tage imod drengene.

De udtagne spillere er:

 • Gustav Fritz Wybrandt Rasmussen, AB Tårnby
 • Tróndur Sjúrdarson, Kastrup Boldklub
 • Albert Schmidt Brøgger, ABT
 • Bertram Holm, Dragør Boldklub
 • Filip Vingaard, ABT
 • Jacob Ambæk, ABT
 • Tobias Rosdahl Agø, ABT
 • Marcus Jensen, ABT
 • Mathias Jaballah, ABT
 • Jonatan Terp Rasmussen, Dragør
 • Victor Riesbeck, ABT
 • Kian Hartmann Olsen, ABT
 • Emil Busk, Dragør
 • Gabriel Sarwar, Dragør
 • Tristan Esmark Ludvigsen, Dragør
 • Noah Færch, Dragør