U16 er i pokalsemifinale

A27’s U16-hold spilllede onsdag aften pokalkvartfinale ude mod Vallensbæk. A27 var på papiret favoritter inden opgøret, da vi i efteråret vandt Øst 1-rækken, mens Vallensbæk spiller i Øst 2. Og heldigvis levede A27-drengene flot op til favoritværdigheden, da vi vandt hele 2-6 efter 1-3 ved pausen. Tobias Damkær scorede de to første mål, inden Mathias Vindeballe scorede det sidste mål inden pausen. I anden halvleg satte Ali Jennane de to første mål ind, mens Victor Dyhl afsluttede målfesten.

 

Dermed er A27 i semifinalen, hvor modstanderen endnu er ukendt. Men Hillerød fra Øst 2 og Hvalsø/Lejre fra række 1 er også klar til semifinalerne. Den sidste kvartfinale står fredag mellem Rosenhøj fra række 1 og Lyngby fra Øst 1.

 

Startopstillingen til kampen mod Vallensbæk var: Lucas Juhler, Marcus Dam Larsen, Frederik Møller, Mathias Sørensen, Patrick Bellaire Danielsen, Ali Jennane, Sebastian Rejnhold Steen, Tobias Damkær, Marius Rybner, Mathias Vindeballe og Mads Job Lund.

 

Indskiftere: Victor Dyhl, Mads Gernsøe og Mathias Preisler