Trænerteam klar til A27’s første U19-hold

Det var den dygtige 2003-årgang, som var det første kuld, der begyndte at spille officielle DBU-kampe som A27. Efter sommerferien overgår årgangen til at være U19, og dermed kan A27 også for første gang mønstre et U19-hold, som skal spille i Øst 1-rækken den kommende sæson. Den sportslige ledelse har derfor været på jagt efter et stærkt trænerteam, og det er nu faldet på plads.

Tre stærke profiler står klar til at lede U19-truppen efter sommerferien, og det er:

  • Kjeld Uhre Møller. Kjeld er 63 år og en meget erfaren træner, som har DBU’s A-trænerlicens. Han har blandt andet stået i spidsen for førsteholdene på seniorplan i både Fremad Amager, BSV, Dragør og Kastrup, og han har været sportschef i Fremad Amager og ungdomstræner for U15-19-hold i BSV, FC Amager og Fremad Amager.
  • Brian Lund. Brian er 50 år og har siden nytår været assistenttræner for A27’s U17-hold (hvor netop 2003-årgangen var stammen). Inden da var han cheftræner for Jægersborgs U17-hold i Øst 2-rækken. Brian har 25 års trænererfaring og B-trænerlicens.
  • Ragnar Poulsen. Ragnar er 38 år og var i den seneste vintersæson tilknyttet A27 som fysisk træner for alle årgange. Han er uddannet kandidat i humanfysiologi og har B-trænerlicens. Ragnar har tidligere været træner for IF Føroyars herreseniorhold i serie 2 og assisterende træner for klubbens hold i københavnsserien. Derudover har selv spillet U-landskampe for Færøerne og kvalifikationskampe til Champions League.

A27’s sportsligt ansvarlige, Michael Haase, er meget tilfreds med det nye team.

  • Det er tre meget kompetente og erfarne herrer, som kommer til at stå i spidsen for U19-holdet. Og vi er stolte over et team, hvor vi både har en A-licenstræner og to med B-licens. Kjeld er ny i A27, men kommer med en enorm erfaring fra både senior- og ungdomshold på højt niveau. Brian og Ragnar kender begge A27 indefra og har solid trænererfaring, så jeg er sikker på, at det bliver et rigtig stærkt team, siger Michael Haase.

Stammen på U19-holdet bliver de nuværende spillere i 2003-årgangen, men vi er i interesseret i flere spillere i både 2002- og 2003-årgangen, som kan forstærke truppen. Hvis du er interesseret i at komme til prøvetræning, er du velkommen til at kontakte Michael Haase, haase.a27@gmail.com, tlf.: 6066 0189.