Stærkt A27-målmandsteam på plads

Den 49-årige Emeka Andersen er tiltrådt som ny målmandstræner i A27. Emeka var selv målmand på topplan i mange år, hvor han blandt andet spillede i Brøndby i sidste halvdel af 1990’erne, hvor han både spillede i superligaen og stod mellem stængerne i Champions League mod Bayern München og Manchester United. Siden han stoppede den aktive karriere i 2010, har Emeka været målmandstræner for blandt andre Fremad Amager og det færøske landshold, og han er lige nu også tilknyttet AB Tårnbys nyoprykkede 2. divisionshold.

A27’s talentchef, Søren Karlsen, er meget glad for at tilknytte Emeka Andersen til målmandstræner-teamet i A27, som derudover fortsat består af Michael Lundstrøm og Ole Sørensen.

– Emeka er en stor kapacitet, som vil kunne løfte de dygtige A27-målmænd endnu mere. Han har både stor erfaring med selv at stå mellem stængerne på den allerstørste scene, og samtidig er han dygtig til at lære fra sig. Vi er derfor stolte over at kunne byde velkommen til Emeka i A27. Sammen med Michael og Ole har vi dermed et meget stærkt trænerteam på målmandssiden, siger Søren Karlsen.

Emeka Andersen vil deltage i træningen af A27-målmændene to gange om ugen i den kommende sæson.