Fin spillerunde for A27-holdene

Det blev til tre sejre, en uafgjort og et nederlag for A27-holdene i den forgangne uges kampe i DBU-turneringen. Det betyder, at de tre sejrende hold (U19, U16 og U13) alle har maksimumpoint efter de første to runder. U14-holdet sad over i denne runde. Derudover skal det bemærkes, at den unge måltyv Jacob Ambæk fra U13 ydede en bemærkelsesværdig bedrift, da han i 2-8 sejren over Hørsholm-Usserød scorede alle otte A27-mål! Kampfakta fra turneringskampene er herunder.

U19 og U16 spillede i øvrigt også i pokalturneringen, hvor begge hold gik videre mod lavererangerede modstandere. Og derudover spillede U13 og U14 i elitestævnet Crowne Plaza Elite Cup i Kastrup i weekenden, hvor de tabte alle kampe, men kæmpede flot og fik værdifuld matchning på højeste niveau mod de allerstærkeste danske og svenske hold.

 

U19-Hørsholm/Usserød: 3-1 (1-1)

1-1: Jonas Nielsen (assist: David Ambæk)

2-1: Marcus Brandt (Elias Lyngsie)

3-1: Jonas Nielsen (Elias Wiese)

Hold: Tobias Søderstrøm – Marcus Brandt, Lau Kirkensgaard, Elias Lyngsie, Marcus Melgaard – Jonas Pedersen, William Andersson, David Ambæk (anf.) – Sebastian Rosdahl Agø, Jonas Nielsen og Max Winther

Indskiftere: Victor Fønss, Elias Wiese og Simon Henriques Hvass

 

U17-Hørsholm/Usserød: 1-2 (1-2)

1-0: Ali Jennane (straffe begået mod Kevin Westen)

Hold: Lucas Juhler – Frederik Møller (anf.), Patrick Bellaire Danielsen, Nicolai Ruch Padovan, Jeppe Sommer – Mathias Sørensen, Sejad Ismaili, Poul Kudahl Sørensen – Magnus Salbæk, Ali Jennane og Kevin Westen

Indskiftere: Jakob Amstrup Willer (U15), Sebastian Steen og Carl Støvring Johnsen

Gult kort: Mathias Sørensen

 

U16-Union: 4-1 (1-1)

1-1: Oscar Frithiof Hansen

2-1: Carl Ruby-Johansen (Noah Schytte Metzsch)

3-1: Noah Bach Petersen (Victor Ziegler Simonsen)

4-1: Marco Beck

Hold: Alexander Thane-Bisgaard – Carl Ruby-Johansen, Mathias Jochimsen, Victor Kroupa (anf.), Gustav Dybdal (U15) – Oscar Frithiof Hansen, Malte Moltzen, Noah Schytte Metzsch – Marco Beck (U15), Noah Bach Petersen og Melvin Adeler-Bjarnø Kjærgaard

Indskiftere: Valde Lenchler Pedersen (U15), Victor Ziegler Simonsen og Ilias Abarkan

 

U15-Holbæk: 2-2 (0-2)

1-2: Gustav Dybdal (Oscar Rasmussen)

2-2: Luca Wingaa Laursen (straffe begået mod Valde Lenchler Pedersen)

Hold: Sophus Elm Falkenfeldt – Valde Lenchler Pedersen, Oliver Kiirdal Ludvigsen, Jonathan Preisler Mathiesen, Hamza Malik – Malthe Flindt-Larsen, William Kunkel, Oscar Rasmussen (anf.) – Nicklas Jul, Mads Dahlstrøm og Gustav Dybdal

Indskiftere: Espen Thulin Hartmann, Luca Wingaa Laursen og William Fruergaard Andreasen

 

Hørsholm/Usserød-U13: 2-8 (1-6)

0-1: Jacob Ambæk (Marcus Jensen)

0-2: Jacob Ambæk (Mathias Jaballah)

1-3: Jacob Ambæk (Emil Busk)

1-4: Jacob Ambæk (Emil Busk)

1-5: Jacob Ambæk (Emil Busk)

1-6: Jacob Ambæk (Marcus Jensen)

2-7: Jacob Ambæk

2-8: Jacob Ambæk

Hold: Gustav Rasmussen, Albert Schmidt Brøgger, Tobias Rosdahl Agø, Kian Hartmann Olsen, Filip Vingaard (anf.), Marcus Jensen, Gabriel Sarwar, Emil Busk, Jacob Ambæk, Mathias Jaballah og Bertram Axel Holm