Tre debutanter i U17-truppen

U17-truppen har ved turneringsstarten givet debut til tre nye folk. De to af dem blev dog allerede indlemmet i truppen i vinterpausen, men på grund af corona-nedlukningen måtte de vente et halvt års tid på den første turneringskamp.

Det er Marius Rybner (med nummer 3), som kommer fra moderklubben Dragør Boldklub, men også tidligere har været inde i A27-sammenhæng, inden han valgte at trappe lidt ned en periode. Marius er en teknisk stærk og klog spiller, som kan spille flere af de offensive pladser. Den anden nye, som kom ind i vinter, er Patrick Bellaire Danielsen (uden nummer), som kom fra moderklubben Kastrup Boldklub. Patrick er en fysisk stærk og teknisk fornuftig midterforsvarer. Derudover er Malte Moltzen (nr. 19) blevet indlemmet i truppen efter prøvetræning her i sommer. Malte kommer fra KB og er en meget arbejdsom defensiv eller central midtbanespiller, som er kynisk i sit defensive arbejde.

Alle tre drenge er født i 2004 og dermed andet-års U17-spillere, og de spillede alle i turneringspremieren. Marius og Patrick startede inde for U17-holdet, hvor Marius endda stod for et mål og en assist i storsejren over Køge 2, mens Patrick var viceanfører. Og Malte startede for U16-holdet som en af de to tilladte 2004’ere i sejren over Sundby.

U17-truppen har også mistet ni 2004-spillere hen over sommeren. Syv spillere er taget på efterskole, en enkelt er stoppet, og en enkelt er skiftet til Fremad Amager Elite i jagt på mere spilletid. Vi siger mange tak for indsatsen til drengene og håber at se mange af dem i A27-trøjen igen, når de vender tilbage fra efterskole.