Storsejre i lokalopgør for A27

Den forgangne uge begyndte med kampe i pokalturneringen for de tre yngste A27-hold. Her hentede U14 en stensikker 7-2 sejr i lokalbraget mod Fremad Amager Elite, mens U15 tog en flot skalp med sejr over HIK efter straffesparkskonkurrence. U13 røg desværre ud til Frem. I turneringen er vores yngste hold til gengæld det eneste, som stadig har maksimumpoint, mens U19 og U16 mistede den status i weekenden med henholdsvis uafgjort og nederlag. U17 kunne også glæde sig over en sikker 5-2 sejr i et lokalopgør mod Sundby, mens U14 sad over i turneringen i denne uge.

 

Frederikssund-U19: 1-1 (0-0)

0-1: Marcus Brandt (assist: Max Winther)

Hold: Tobias Søderstrøm – Marcus Brandt, Lau Kirkensgaard, Elias Lyngsie, Marcus Melgaard – Jonas Pedersen, William Andersson, David Ambæk (anf.) – Sebastian Rosdahl Agø, Jonas Nielsen og Max Winther

Indskiftere: August Toudahl, Gabriel Jon og Simon Henriques Hvass

 

Sundby-U17: 2-5 (1-2)

0-1: Sebastian Rejnhold Steen (Ali Jennane)

0-2: Kevin Westen

1-3: Ali Jennane

1-4: Kevin Westen (straffe begået mod Kevin selv)

1-5: Magnus Salbæk (Ali Jennane)

Hold: Alexander Thane-Bisgaard – Marcus Dam Larsen, Patrick Bellaire Danielsen, Nicolai Ruch Padovan (anf.), Jeppe Sommer – Oscar Frithiof Hansen, Poul Kudahl Sørensen, Sebastian Rejnhold Steen – Kevin Westen, Ali Jennane og Mathias Sørensen

Indskiftere: Victor Kroupa, Sejad Ismaili og Magnus Salbæk

Gult kort: Nicolai Ruch Padovan

 

Herlufsholm-U16: 3-0 (1-0)

Hold: Alexander Thane-Bisgaard – Ilias Abarkan, Mathias Jochimsen, Anton Breull Christensen, Victor Ziegler Simonsen – Malte Moltzen, Pelle Søgaard (U14), Noah Schytte Metzsch – Mathias Vindeballe, Carl Støvring Johnsen og Noah Bach Petersen

Indskiftere: Frederik Kure Enghild og Sebastian Gubi (U14)

Gult kort: Carl Støvring Johnsen

 

Pokalkamp U15-HIK: 7-6 efter straffesparkskonkurrence (2-2 i ordinær kamp)

1-0: Marco Beck

2-1: Marco Beck

Målscorere i straffesparkskonkurrencen: Valde Lenchler Pedersen, Gustav Dybdal, Marco Beck, Magnus Salbæk og William Fruergaard Andreassen

Hold: Sophus Elm Falkenfeldt – Valde Lenchler Pedersen, Georg Rambusch Malmros, Oliver Kiirdal Ludvigsen, Hamza Malik – Magnus Salbæk, Oscar Rasmussen (anf.), Melvin Adeler-Bjarnø Kjærgaard –Nicklas Jul, Marco Beck og Gustav Dybdal

Indskiftere: Espen Thulin Hartmann, Luca Wingaa Laursen og William Fruergaard Andreassen

Lyngby 2-U15: 2-0 (1-0)

Hold: Sophus Elm Falkenfeldt – Espen Thulin Hartmann, Jonathan Preisler Mathiesen, Georg Rambusch Malmros (anf.), Hamza Malik – Malthe Flindt-Larsen, Luca Wingaa Laursen, William Kunkel – Nicklas Jul, Mads Dahlstrøm og Gustav Dybdal

Indskiftere: William Fruergaard Andreasen, Peter Riis og Christian Gernsøe Jørgensen (U14)

 

Pokalkamp U14-Fremad Amager Elite: 7-2 (5-0)

1-0: Sigurd Nøhr Kloster (Pelle Søgaard)

2-0: Pelle Søgaard (straffe begået mod Pelle selv)

3-0: Sigurd Nøhr Kloster (Asger Kromann Mogensen)

4-0: Tobias Solberg Andersen (straffe begået mod Tobias selv)

5-0: Sigurd Nøhr Kloster (Tobias Solberg Andersen)

6-0: Sigurd Nøhr Kloster (Pelle Søgaard)

7-1: Christian Gernsøe Jørgensen (Alex Hjorth Gröning)

Hold: Laurits Houen Schmidt – Ife Okafor, Asger Kromann Mogensen, Mathias Ullitz Færch, Silas Egeriis Bond – Christian Gernsøe Jørgensen, David Ballisager, Pelle Søgaard (anf.) – Salaheddin Sarwar, Tobias Solberg Andersen og Sigurd Nøhr Kloster

Indskiftere: Julius Burmeister Damkær, Alex Hjorth Gröning og Johan Horowitz Gregersen

 

U13-Hvidovre: 8-3 (2-2)

1-2: Jacob Ambæk (Mathias Jaballah)

2-2: Jonatan Terp Rasmussen (Albert Schmidt Brøgger)

3-2: Jacob Ambæk (Marcus Jensen)

4-2: Selvmål (Noah Færch)

5-2: Jacob Ambæk (Marcus Jensen)

6-3: Jacob Ambæk (Filip Vingaard)

7-3: Emil Busk (Albert Schmidt Brøgger)

8-3: Jacob Ambæk (Emil Busk)

Hold: Laurits Houen Schmidt, Albert Schmidt Brøgger, Tobias Rosdahl Agø, Filip Vingaard (anf.), Marcus Jensen, Emil Busk, Jacob Ambæk, Jonatan Terp Rasmussen, Mathias Jaballah, Victor Riesbeck og Noah Færch

Pokalkamp Frem-U13: 3-2

1-1: Jacob Ambæk

2-2: Jacob Ambæk

Hold: Albert Schmidt Brøgger, Tobias Rosdahl Agø, Marcus Jensen, Emil Busk, Jacob Ambæk, Mathias Jaballah, Tristan Esmark Ludvigsen, Victor Riesbeck, Noah Færch, Bertram Axel Holm og Emil Brinch Cehajic