U16 sikkert videre i pokalen

To A27-hold spillede i pokalturneringen i onsdags. U16-holdet spillede sig stensikkert videre med en udesejr på 0-8 mod Stenløses hold fra mesterrækken, hvor det blandt andet blev til et hattrick fra angriberen Carl Støvring Johnsen og et debutantmål fra Saif Shah. Til gengæld røg U15 ud af pokalturneringen. De havde fået den sværest tænkelige lodtrækning mod Danmarks pt stærkeste U15-hold fra Brøndby, og A27 kom absolut fra kampen med æren i behold. Amager-drengene kom faktisk foran 1-0 og holdt 1-1 til pausen, men i anden halvleg løb Brøndby fra os. Det blev heller ikke nemmere af, at A27 spillede i undertal mere end en tredjedel af kampen på grund af tre gule kort. Læs fakta om kampene herunder.

Stenløse (mesterrækken)-U16: 0-8 (0-5)

0-1: Sejad Ismaili (assist: Oscar Frithiof Hansen)

0-2: Carl Støvring Johnsen (Sejad Ismaili)

0-3: Marco Beck

0-4: Noah Bach Petersen

0-5: Carl Støvring Johnsen (Marco Beck)

0-6: Marco Beck

0-7: Carl Støvring Johnsen (Marco Beck)

0-8: Saif Shah (Malte Moltzen)

Hold: Andreas Borch Jensen – Ilias Abarkan, Malte Moltzen, Victor Kroupa, Carl Ruby-Johansen – Sejad Ismaili, Oscar Frithiof Hansen (anf.), Victor Ziegler Simonsen – Noah Bach Petersen, Carl Støvring Johnsen og Marco Beck (U15)

Indskiftere: Noah Metzsch, Saif Shah og Luca Wingaa Laursen (U15)

U15-Brøndby (U15-Ligaen): 1-5 (1-1)

1-0: William Fruergaard Andreassen

Hold: Sophus Elm Falkenfeldt – Valde Lenchler Pedersen, Oliver Kiirdal Ludvigsen, Jakob Willer, Hamza Malik – Oscar Rasmussen (anf.), Poul Kudahl Sørensen, Magnus Salbæk – Nicklas Jul, William Fruergaard Andreassen og Gustav Dybdal

Indskiftere: Espen Thulin Hartmann, Georg Rambusch Malmros og Tobias Hjorth

Gule kort: Jakob Willer, Valde Lenchler Pedersen og Poul Kudahl Sørensen