U15-spiller udtaget til DBU-samling

Jakob Amstrup Willer er blevet efterudtaget til tirsdagens DBU-samling for de bedste U15-spillere på Sjælland og Fyn. Det er et stort skulderklap til både Jakob og A27, da det kun er meget få spillere uden for superligaklubberne, som udtages til U15-samlingerne, hvor nåleøjet er betydeligt mindre end i U13 og U14. Der er kun 31 spillere fra hele Sjælland og Fyn udtaget til denne samling. Og det er kun tredje gang i A27’s levetid, at en A27-spiller er udtaget til U15-samling.

Jakob var også udtaget til flere DBU-samlinger som U14-spiller. Han er en hurtig og duelstærk venstrebenet midterforsvarer, som gennem længere tid har trænet fast med årgangen over. I denne sæson har han også spillet over halvdelen af kampene for U17-holdet med spillere, der er op til to år ældre. A27 ønsker Jakob tillykke med udtagelsen og held og lykke på samlingen.