Tidligere A27-spiller har skrevet kontrakt med Lyngby

For knap to år siden – i vinterpausen som førsteårs U17-spiller – skiftede den centrale midtbanespiller Lucas Hey den lyseblå A27-trøje ud med den mørkeblå trøje fra Lyngby Boldklub. Og siden er det gået slag i slag for Lucas, som hurtigt blev fast mand på Lyngbys U17-mandskab, i vinter blev han for første gang udtaget til U17-landsholdet, og nu har Lucas også skrevet under på sin første kontrakt med Lyngby. I dag er Lucas – fra årgang 2003 – førsteårs U19-spiller og nøglespiller på U19-holdet, ligesom han har trænet med førsteholdet i klubben.

A27 siger stort tillykke til Lucas med kontrakten og held og lykke med fodboldkarrieren fremover. Han er i øvrigt den anden tidligere A27-spiller, som skriver under på en kontrakt med en af de store klubber. Den første var 2005-spilleren Bertram Kvist, som spiller på U17-mandskabet i Brøndby, ligesom han også har spillet de første U16-landskampe. Bertram kommer fra Dragør, mens Lucas spillede sine barndomsår i Dragør og fra U14 til U17 i AB Tårnby.