Ærgerlig pokalexit for U14

U14-holdet spillede i lørdags kvartfinale i pokalfinalen ude mod Kalundborg, som vandt række 1 i efteråret, to rækker under A27. A27 kom foran, men Kalundborg fik udlignet til 1-1 inden pausen, og den stilling holdt til slutfløjtet. Dermed skulle holdene i straffesparkskonkurrence, og her var hjemmeholdet desværre skarpest. A27-keeper Laurits Houen Schmidt snuppede ellers et enkelt straffe, men vi brændte desværre selv to, og dermed blev det Kalundborg, som til foråret skal spille semifinale. Fakta om kampen er herunder.

Vi har nu kun ét A27-hold tilbage i pokalturneringen, og det er U16, som til marts spiller kvartfinale mod Lyngby. Begge hold spiller til daglig i Øst 1, den højeste U16-række.

Kalundborg-A27: 5-4 (efter straffesparkskonkurrence). Den ordinære kamp endte 1-1 (1-1)

0-1: Mathias Ullitz Færch (assist: Sigurd Nøhr Kloster)

Målscorere i straffesparkskonkurrence: David Ballisager, Alex Hjorth Gröning og Asger Kromann Mogensen

Hold: Laurits Houen Schmidt, Oliver Wettergren, Asger Kromann Mogensen, Mathias Ullitz Færch, Alex Hjorth Gröning, Jonas Kumar Andersen, David Ballisager, Pelle Søgaard (anf.), Julius Burmeister Damkær, Sigurd Nøhr Kloster og Younes Aztout

Indskiftere: Silas Egeriis Bond, Ife Okafor og Sebastian Gubi