U15-spiller udtaget til DBU-samling igen

Midterforsvareren Jakob Amstrup Willer er for anden gang i træk udtaget til DBU-samling for de bedste U15-spillere på Fyn og Sjælland. Første gang fik Jakob chancen på grund af et afbud, og her gjorde han det altså så godt, at han er kommet med igen.

Der er udtaget 31 spillere til samlingen, hvoraf de 26 er fra superligaklubberne Brøndby, FCK, FCN, Lyngby og OB. FCK og FCN er topscorere med hver syv spillere udtaget. A27 er en af kun fire andre klubber, som har spillere med til samlingen. De øvrige er B93 (2 spillere), AB og Slagelse. Med andre ord er det meget flot selskab, som både Jakob og A27 er kommet i.

Jakob Amstrup Willer træner fast med U17-truppen i A27 og har i efteråret også spillet over halvdelen af kampene for U17-holdet, der blev nummer to i Øst 1-rækken. Han er en hurtig og duelstærk venstrebenet midterforsvarer, som har udviklet sig eksplosivt de senere år.

Vi siger stort tillykke til Jakob og held og lykke på samlingen, der holdes tirsdag den 8. december i Ballerup. Samlingen er lukket for tilskuere på grund af corona.