To A27-profiler rykker til Lyngby

A27 må desværre sige farvel til to store profiler, som efter prøvetræningsforløb har besluttet at skifte til Lyngby Boldklub fra årsskiftet. Det er U17-holdets topscorer, Kevin Westen, og U14-holdets anfører, Pelle Søgaard.

Angriberen Kevin Westen er født i 2005 og førsteårs U17-spiller, og han har bombet mål ind for A27 i årevis. Han var topscorer både i U14, U15 og nu i efteråret på U17 med 12 mål i 10 spillede kampe. Kevin har været udtaget til en række DBU-samlinger som U14- og U15-spiller og er en fysisk stærk og eksplosiv spiller, som har den ”X-faktor”, der kan afgøre kampe ud af det blå. Kevin trådte sine første mange fodboldstøvler flade på Kastrup Boldklubs baner på Røllikevej, inden han blev en del af A27 som U13-spiller.

Pelle Søgaard er en teknisk dygtig og spilintelligent spiller, som primært spiller offensiv midtbane og har været anfører for A27’s 2007-årgang. Pelle har været fast inventar på DBU-samlingerne på U13- og U14-årgangen og har fået sin fodboldopdragelse i Dragør Boldklub, inden han kom ind i A27 for halvandet år siden.

Det er altid vemodigt, når dygtige spillere forlader A27, men vi er også stolte, når vi kan sende de allerbedste spillere videre til de største klubber, som tydeligvis holder godt øje med A27-talenterne. Kevin og Pelle gør de tidligere A27’ere U19-spilleren Lucas Hey og U14-cheftræner Emil Kjersgaard Hansen selskab i Lyngby, og der er også tre tidligere A27-profiler, som nu spiller i Brøndby.

A27 siger tak for denne gang til Kevin og Pelle og ønsker dem held og lykke i Lyngby. De er naturligvis altid velkomne på sidelinjen eller banen i A27 igen.