Tre A27-hold får ny cheftræner i 2021

Først og fremmest godt nytår til alle.

Alle 27-hold holder fortsat vinterpause, og vi håber det snart er slut med corona-restriktioner, så det igen bliver muligt at træne og spille kampe.

Når holdene møder ind igen, bliver tre hold mødt af en ny cheftræner. Det er U19-, U17- og U15-holdet. U19 får et helt nyt ansigt i A27-sammenhæng som cheftræner, mens de to andre nye cheftrænere rykker fra andre trænerposter i A27.

Yacine Hamouchene bliver ny træner for U19. Yacine er 40 år og har DBU’s A-trænerlicens, og han har stor erfaring som træner på ungdomseliteniveau i blandt andet B93, FC Helsingør og HIK, ligesom han også har været seniortræner på divisionsniveau i Sverige. Yacine er oprindeligt fra Amager, men bor på den svenske side af Øresund.

Ny træner for U17 bliver 29-årige Rasmus Darre Haahr, som det seneste år har været cheftræner for U15 og inden da assistent for U17. Rasmus har DBU’s B-trænerlicens og begynder efter nytår på A-licensuddannelsen.

54-årige Kim Karlsen avancerer fra assistent til cheftræner for U15. Kim har været en del af A27 i halvandet år som assistent for U14 og U15. Han har DBU’s B-trænerlicens og har tidligere været børne- og ungdomstræner i Fremad Amager gennem mange år.

Sportslig ansvarlig Michael Haase er meget tilfreds med de nye folk på cheftrænerposterne.

– Jeg vil sige, at ansættelsen af Yacine Hamouchene som U19-træner er lidt af et scoop. Han er en godt uddannet træner med stor erfaring fra både senior- og højeste ungdomsniveau, og samtidig har han et rigtig godt tag på de unge spillere, som er lige på nippet til at blive seniorer. Rasmus og Kim har allerede vist sig som stærke folk i A27, og jeg er sikker på, at de vil løfte de nye udfordringer på flot vis, siger Michael Haase.

Rokaderne skyldes, at de hidtidige cheftrænere for U19 og U17, Kjeld Møller og Anders Hansen, har valgt at stoppe på grund af manglende tid. A27 siger stor tak for indsatsen til Kjeld og Anders, som har været i A27 henholdsvis et halvt og to et halvt år.

Yacine Hamouchene

Rasmus Darre Haahr

Kim Karlsen