Backen Jeppe Sommer er skiftet til Vejle i den landsdækkende U17-liga.

A27 kan nu prale af at have fostret hele tre spillere i 2005-årgangen, som spiller i den bedste landsdækkende U17-række. Det seneste skud på stammen er Jeppe Sommer, som denne sommer er skiftet til Vejle Boldklub, hvor han er blevet en del af ligatruppen. Jeppe fik sin officielle debut for Vejle i sæsonpremieren lørdag, hvor han fik det sidste kvarter som venstre wingback i Vejles 3-2 sejr over OB.

Jeppe er oprindeligt fra moderklubben AB Tårnby, inden han som U13-spiller blev en del af A27. I første omgang var han venstrekant, men de senere år spillede han primært som venstre back eller wingback og var fast mand på U17-holdet som førsteårsspiller i sidste sæson. Jeppe var også udtaget til flere DBU-samlinger som U14-spiller. A27 siger tillykke til Jeppe med skiftet og held og lykke i det jyske, hvor han bor og går i 10. klasse på Vejle Idrætsefterskole.

De øvrige to 2005’ere, som nu spiller i ligaklubber, er midtbanespilleren Bertram Kvist i Brøndby, som så sent som i denne uge også var anfører for U17-landsholdet, og angriberen Kevin Westen i Lyngby. Kevin startede inde og scorede i Lyngbys sæsonpremiere mod AaB.