2 - 0
Fuld tid

Resultater

Hold1 halvleg2 halvlegResultatResultat
A27 Årgang 2005112Win
AB000Loss

Kampreferat

Flot sejr til U14 i topkamp

Lørdag eftermiddag lagde Dragør Stadion græs til topkamp i U14, Øst 1-rækken, hvor A27 tog imod AB. Inden kampen lå de to hold henholdsvis nummer fire med 9 point og nummer tre med 10 point for fire kampe, og vinderen af kampen kunne stryge op på førstepladsen i rækken. A27 har været meget skadesplaget i de seneste uger, og vi har stadig en håndfuld spillere ude med skader, men i dag kunne vi dog give comeback til venstrebacken Markus Ellegaard, der har siddet ude med en skade de seneste kampe.

AB er et rigtig godt hold, som både har fysisk styrke og spiller god pasningsfodbold. Vi mødte dem senest i begyndelsen af marts i den sidste træningskamp inden sæsonen, hvor vi vandt 4-2 i Bagsværd i en rigtig flot kamp. Og i efterårsturneringen spillede vi 3-3 på udebane, hvilket vi var lidt heldige med i forhold til spil og chancer.

Dagens kamp begyndte meget jævnbyrdigt, men det var A27, som først kom på tavlen. Mikkel Myrup Kjær brød godt igennem på højrekanten og sendte et fladt indlæg ind til angrebsmakkeren Kevin Westen, som blev væltet omkuld i straffesparksfeltet. Topscorer Kevin scorede selv stensikkert på straffesparket sit syvende sæsonmål til 1-0. Derefter fik AB en kæmpechance efter et hjørnespark, hvor bolden faldt ned til en helt fri AB-spiller et par meter fra mål, men han sparkede heldigvis over. I løbet af halvlegen fik A27 bedre og bedre fat i kampen, og vi tilkæmpede os et spillemæssigt overtag med mange fine kombinationer. Det kastede også en enkelt chance af sig til Kevin Westen efter et godt indlæg fra Mikkel Myrup Kjær, men det stod stadig 1-0 ved pausen.

AB kom bedst ud til anden halvleg, men fik ikke store chancer ud af det. I stedet kom A27 igen oven på og var tæt på at score i to omgange. Først efter et godt gennembrud og aflevering fra Sejad Ismaili, som Mikkel Myrup Kjær nær havde sendt i nettet. Derefter ramte indskiftede Magnus Salbæk stolpen på et akrobatisk forsøg efter hjørnespark. Og 20 minutter inde i anden halvleg blev det 2-0 til A27, da Kevin Westen brød igennem på højrekanten og lagde et hårdt indlæg ind til indskiftede Victor Ziegler Simonsen, hvis forsøg AB-målmanden kun kunne halvklare, og bolden strøg i nettet.

Til slut pressede AB på, men det lykkedes ikke at skabe de store chancer, og dermed endte det med en vigtig 2-0 sejr til A27. Dermed sætter drengene sig ikke blot på en foreløbig førsteplads i rækken med 12 point for fem kampe, men kunne også glæde sig over sæsonens første clean sheet. Efter kampen var cheftræner Emil Kjersgaard Hansen meget tilfreds med en disciplineret holdindsats, hvor det offensive spil ikke var lige flydende i alle dele af kampen, men alle mand kæmpede hårdt og løste deres opgaver. Ikke mindst defensiven var utrolig stærk og kun gav én stor chance til AB i hele kampen. Når AB endelig havde tilløb til farlige situationer, var bagkæden med Philip Mortensen, Carl Ruby-Johansen og Victor Kroupa usvigelig sikker og var samtidig meget rolige med bolden i afspillet. Også målmand Alexander Thane-Bisgaard fortjener ros for sikre hænder og sin evne til at agere sweeper bag forsvaret.

A27 sidder over i næste weekend og spiller først næste kamp søndag den 12. maj hjemme i Kastrup mod HIK, som ligger nummer ni med tre point for fire kampe.

Fakta:

A27-AB: 2-0 (1-0)

A27-startopstilling: Alexander Thane-Bisgaard, Victor Kroupa, Philip Mortensen, Carl Ruby-Johansen, Markus Ellegaard, Poul Kudahl Sørensen (anf.), Sejad Ismaili, Lucas Franco, Carl Støvring Johnsen, Kevin Westen og Mikkel Myrup Kjær.

Indskiftere: Magnus Salbæk, Melvin Adeler-Bjarnø Kjærgaard og Victor Ziegler Simonsen.

A27-mål:

1-0: Kevin Westen (straffe begået mod Kevin selv)

2-0: Victor Ziegler Simonsen (assist: Kevin Westen)