8 - 0
Fuld tid

Resultater

HoldResultat
A27 Årgang 2003Win
B1903Loss

Kampreferat

Storsejr til U17 i premieren

U17-holdet kom flyvende ud af starthullerne, da de lørdag eftermiddag indledte sæsonen i Øst 2-rækken mod B 1903 i Dragør. Der var spillet mindre end et minut, da A27 havde det første gode angreb og store chance, som smuttede lige forbi mål. Og det var indledningen til en meget overbevisende indsats fra A27. Vi sad tungt på spillet, og efter 17 minutters spil gjorde debutanten og holdets eneste 2002’er Mathias Rahbek det til 1-0 direkte på frispark med venstrebenet. Efter 36 minutter gjorde anfører Nicolai Hagmann det så til 2-0, da han headede et hjørnespark fra David Ambæk i nettet. Det blev pausestillingen efter en første halvleg, som A27 dominerede og kunne have vundet større.

I anden halvleg kom der for alvor hul på målbylden, og Mathias Rahbæk scorede tre på stribe til 5-0, så han i alt endte på imponerende fire mål i kampen. Men A27 var langt fra færdige, og William Andersson, Lucas Hey og Marcus Brandt gjorde det til slutresultatet 8-0 i en suveræn sæsonstart for A27, hvor vi spillede bolden flot rundt og skabte chance på chance, samtidig med at defensiven ikke gav en eneste chance væk. Spillet har ellers ikke været overbevisende i træningskampene, men drengene slog til, da det gjaldt mod et B 1903-hold, som vi spillede uafgjort mod i foråret som U15.

Der var ikke en finger at sætte på dagens indsats, men de kommende kampe må vise, om det var et tegn på, at A27 kan spille med i toppen af rækken. Det er svært at spå om niveauet i U17-rækken, hvor to årgange for første gang er slået sammen, og hvor A27-truppen med undtagelse af dagens firemålsskytte Mathias Rahbek alle er førsteårsspillere. I næste kamp på lørdag gælder det Frederiksberg Boldklub (FB) på udebane. FB åbner først sæsonen i morgen mod en anden Frederiksberg-klub, FA 2000.

A27-B 1903: 8-0 (2-0)

Dagens A27-opstilling (3-5-2): Magnus Schrøder – Nicolai Thornholt, Nicolai Hagmann (anf.), Mads Kroupa – Adrian Aakilde, William Andersson, David Ambæk, August Toudahl, Casper Brynald – Lucas Hey, Mathias Rahbek.

Bænken: Sebastian Agø, Marcus Brandt og Gabriel Jon

Mål:

1-0: Mathias Rahbek

2-0: Nicolai Hagmann (assist: David Ambæk)

3-0: Mathias Rahbek (Adrian Aakilde)

4-0: Mathias Rahbek

5-0: Mathias Rahbek (Marcus Brandt)

6-0: William Andersson (David Ambæk)

7-0: Lucas Hey (Adrian Aakilde)

8-0: Marcus Brandt (Adrian Aakilde)

 

Dagens debutant og firemålsskytte Mathias Rahbek