0 - 1
Fuld tid

Resultater

HoldResultat
A27 Årgang 2005Loss
FA2000Win

Kampreferat

Knebent nederlag til FA 2000 i årets første test

Årets første kamp stod mod FA 2000 i Frederiksberg Idrætspark, hvor de medrejsende forældre havde fine pladser på den overdækkede tribune. Vi vidste på forhånd, at vi ville få hård modstand, da FA altid har haft en meget stærk 2005-årgang. I efterårssæsonen – hvor det stadig var ottemands – blev FA’s førstehold nr. 2 i deres Øst 1-pulje med otte sejre og kun ét nederlag, mod vinderne fra FC Roskilde. Og FA’s andethold vandt mesterrækken. Samtidig var rygterne på forhånd gået om, at FA weekenden før havde slået KB’s førstehold.

A27 måtte til kampen undvære Jeppe og Mathias, som begge var på ferie. Derudover er Kevin stadig ikke i fulde omdrejninger efter sin alvorlige knæskade, og Vadmand måtte melde afbud på kampdagen på grund af sygdom. På trænerbænken var der også et nyt ansigt, da Tobias er blevet en fast del af trænerstaben sammen med Jacob, Carsten og målmandstræner Michael.

I forhold til den sidste kamp i 2017 – hvor vi tabte 4-2 til FC Roskilde – var de bageste fem i startopstillingen helt uændret med Alex på mål og forsvaret fra venstre mod højre som følger: Pelle, Kroupa, Sejad og Carl. På midtbanen var anfører Oscar genganger på den defensive position og Markus på den ene af de to offensive pladser, mens Poul rykkede fra den offensive midt til venstre kant denne gang. Ziegler og Franco var med igen efter afbud til Roskilde-kampen på henholdsvis den centrale offensive midt ved siden af Markus og på højre kant. I angrebet var Mikkel igen den enlige frontløber, og på bænken fra start var Melvin og Salbæk.

Vi spillede en rigtig fin første halvleg, hvor vi havde en lille overvægt i boldbesiddelsen og spillede udmærket kombinationsspil. Især havde vi mange gode pasninger og tilløb til gennembrud i venstresiden, men det blev sjældent rigtig farligt. Bedste forsøg var fra Ziegler, som fra en lidt spids vinkel i feltet fik afsluttet lige på målmanden. Vi havde også et par indlæg, som var tæt på at blive til chancer, men det var alt, hvad det blev til i en ellers spillemæssigt god første halvleg, hvor FA 2000 mest lurede på omstillinger, men vores forsvar havde godt styr på dem, og det blev kun til en enkelt chance, som Alex tog sig sikkert af.

I pausen satte FA 2000 et par høje og fysisk stærke spillere ind, som måske var medvirkende til, at FA fik et lille overtag i 2. halvleg. Desværre kom FA også foran 1-0, da vi ikke fik clearet et indlæg ordentligt, og returen røg ud til en FA-spiller, som flot sparkede bolden op i nettaget uden chance for Alex. Vi fik ikke alvor etableret et pres derefter, men der var dog et par enkelte farlige situationer efter indlæg, som voldte FA-keeper og –forsvar lidt problemer. Men vores største chance tilfaldt Salbæk i venstre side af feltet, som blev spillet flot fri af Oscar, men desværre ikke var klar over, hvor god tid og plads han havde og derfor prøvede en førstegangsafslutning, som han helkiksede.

Dermed sluttede kampen desværre med et lidt ærgerligt 1-0 nederlag i en meget jævnbyrdig kamp med meget få chancer, hvor vi havde et lille overtag før pausen og FA efter pausen. Spillemæssigt lovende takter i 1. halvleg, men ganske som mod FC Roskilde før jul dalede vores niveau lidt efter pausen.

Fakta:

FA 2000-A27: 1-0 (0-0 ved pausen)

Startopstilling mod FA 2000, fra venstre mod højre (4-3-3): Alex – Pelle, Kroupa, Sejad, Carl – Oscar, Ziegler, Markus – Poul, Mikkel, Franco.

Udskiftninger i pausen: Melvin og Salbæk ind for Poul og Franco på kanterne

Udskiftninger i 2. halvleg:

  • Poul og Franco ind for Ziegler og Markus på den offensive midt
  • Markus ind for Pelle på venstre back
  • Ziegler ind for Oscar på den defensive midt