4 - 1
Fuld tid

Resultater

Hold1 halvleg2 halvlegResultatResultat
A27 Årgang 2005224Win
FC Helsingør011Loss

Kampreferat

Sejr til U14 i premieren

Søndag eftermiddag på Vestamager begyndte A27’s U14-hold sæsonen mod FC Helsingør. A27 måtte undvære Oscar Frithiof Hansen og Jeppe Sommer til kampen med sygdom og skade, men ellers var det et A27-mandskab, som gik ind til kampen med stor selvtillid efter flot spil og resultater i de sidste træningskampe.

Vi slog blandt andet FC Helsingør med hele 6-0 i en træningskamp for tre uger, men FCH virkede revanchelystne og kom godt ud til kampen. Men der var alligevel ikke gået mere end 10 minutter, før A27’s skarpe offensiv havde slået til to gange. Først var det Markus Ellegaard, hvis skud FCH-målmanden kun kunne parere, og så satte angriber Kevin Westen riposten i mål til 1-0. Og få minutter senere var Kevin igen på pletten, da han flot knaldede Carl Støvring Johnsens stikning i nettet uden chance for målmanden. A27 havde et overtag resten af halvlegen, og Kevin Westen var millimeter fra et hattrick, da han med endnu et bragende skud ramte overliggeren. Men holdene gik til pause med stillingen 2-0 efter en halvleg, hvor FCH kun havde en enkelt stor chance.

A27’s offensive midtbanespiller Lucas Franco havde den første chance efter pausen, men den nappede FCH-målmanden, og derefter var det Helsingørs tur til at være farlige. Først brændte deres angriber Viktor Hammer Thinesen en friløber, og kort tid efter tog han revanche ved at reducere til 2-1 på et godt hovedstød. Heldigvis gik der ikke mange øjeblikke, før Kevin Westen atter bragte A27 foran med to mål, da han blev spillet fri af midtbanedynamoen Sejad Ismaili og med endnu et dommedagsskud fik sit hattrick til 3-1. FCH havde en god chance for at reducere igen, og den indskiftede A27-angriber Noah Bach Petersen – som fik sin officielle debut i dag efter at være rykket op fra moderklubben Kastrup i vinterpausen – havde en stor chance for at øge A27’s føring. Men cirka 10 minutter før tid lukkede og slukkede A27 til slutresultatet 4-1 efter et godt angreb. Lucas Franco fandt indskiftede Victor Ziegler Simonsen i feltet, og han lagde den fikst af til Carl Støvring Johnsen, som sikkert scorede.

Dermed hentede A27 en forholdsvis sikker sejr i premieren, selv om der var lidt premierenerver, og spillet med cheftræner Emil Kjersgaard Hansens ord ikke var godkendt og aldrig nåede højderne fra de sidste træningskampe. Især i anden halvleg var der også perioder, hvor FC Helsingør havde overtaget. Men det er jo også en kvalitet at kunne vinde på mindre gode dage, og så havde vi en knivskarp angriber i Kevin Westen, som fortsatte sin flotte målform fra efteråret, hvor han var A27’s topscorer med 8 mål i 11 kampe. Næste kamp er på lørdag i Holbæk, som tabte den første kamp 1-0 til HIK. I efteråret spillede vi 2-2 mod Holbæk, der sluttede midt i rækken.

Fakta:

A27-FC Helsingør: 4-1 (2-0)

A27-startopstilling: Alexander Thane-Bisgaard, Victor Kroupa, Philip Mortensen, Carl Ruby-Johansen, Markus Ellegaard, Poul Kudahl Sørensen (anf.), Sejad Ismaili, Lucas Franco, Magnus Salbæk, Carl Støvring Johnsen og Kevin Westen.

Indskiftere: Mathias Jochimsen, Victor Ziegler Simonsen og Noah Bach Petersen.

Mål:

1-0: Kevin Westen (assist: Markus Ellegaard)

2-0: Kevin Westen (Carl Støvring Johnsen)

2-1: Viktor Hammer Thinesen

3-1: Kevin Westen (Sejad Ismaili)

4-1: Carl Støvring Johnsen (Victor Ziegler Simonsen)

Dagens A27-spiller: Kevin Westen