7 - 1
Fuld tid

Resultater

Hold1 halvleg2 halvlegResultatResultat
A27 Årgang 2003257Win
FFB101Loss

Kampreferat

U17 på førstepladsen efter storsejr

A27 U17-hold i Øst 2-rækken var favoritter inden hjemmekampen lørdag eftermiddag på Vestamager mod Frederikssund, som vi slog hele 6-1 i efteråret. Samtidig lå A27 inden kampen nummer to i rækken med 10 point for fire kampe, mens Frederikssund lå i den tunge ende med kun tre point.

Og fra starten af kampen lignede det også en nem opgave, da A27 var foran 2-0 efter bare to minutter. Først var det frontløberen Mathias Rahbek, som scorede på oplæg fra venstrekanten Noah Graini, og derefter var det Graini selv, som scorede til 2-0. Men derefter gik det lidt i stå for A27 resten af første halvleg, og Frederikssund kom godt ind i kampen. De fik reduceret til 2-1 efter otte minutter og havde flere gode chancer for at score yderligere, men stærkt spil af A27-målmand Magnus Schrøder gjorde, at vi kunne gå til pause med en 2-1 føring.

I pausen fik assistenttræner Ríkin Djurhuus – som vikarierede for cheftræner Michael Haase – og spillerne talt den halvsløje første halvleg igennem, og det kunne ses efter pausen. Efter bare få minutters spil gjorde Mathias Rahbek det til 3-1 på oplæg fra venstrebacken Marc Gavric Frederiksen, og derefter gik det stærkt. Vi udnyttede vores kanter rigtig godt, og målene begyndte at rasle ind bag Frederikssund-målmanden. Noah Graini gjorde det til 4-1 på assist fra midterforsvareren Elias Lyngsie, og anføreren, den centrale midtbanespiller David Ambæk, scorede til 5-1 på oplæg fra højrekanten Sebastian Rosdahl Agø.

Mathias Rahbek fik sit hattrick med scoringen til 6-1 på assist fra Elias Dyhr, og det ville Noah Graini selvfølgelig ikke stå tilbage for. Han fik også et hattrick med det sidste mål til slutresultatet 7-1 på endnu et oplæg fra Sebastian Rosdahl Agø. Det var da også de to måltyve, som Ríkin Djurhuus særligt fremhævede for at have gået forrest i storsejren. Han bemærkede også, at kampen gav A27-debut til den indskiftede højreback Wasim Alwan, som skiftede fra Fremad Amager i vinterpausen.

Sejren betyder, at A27 stadig er ubesejret med 13 point for fem kampe, og samtidig smuttede A27-drengene op på førstepladsen i rækken, da det hidtidige førerhold, GVI, tabte til Brøndby 2. A27 skal forsvare førstepladsen på lørdag på udebane mod Avarta, som ligger midt i rækken med seks point. Vi har revanche til gode, da vi tabte hele 1-5 til Avarta i efteråret.

Fakta:

A27-Frederikssund: 7-1 (2-1)

A27-mål:

1-0: Mathias Rahbek (assist: Noah Graini)

2-0: Noah Graini

3-1: Mathias Rahbek (Marc Gavric Frederiksen)

4-1: Noah Graini (Elias Lyngsie)

5-1: David Ambæk (Sebastian Rosdahl Agø)

6-1: Mathias Rabbek (Elias Dyhr)

7-1: Noah Graini (Sebastian Rosdahl Agø)

A27-opstilling: Magnus Schrøder – Marc Gavric Frederiksen, Mads Kroupa, Elias Lyngsie, Adrian Aakilde –  Frederik Albæk Petersen, David Ambæk, Oscar Jørgensen – Noah Graini, Mathias Rahbek og Sebastian Rosdahl Agø.

Indskiftere: Marcus Melgaard, Wasim Alwan og Elias Dyhr.