2 - 0
Fuld tid

Resultater

HoldResultat
A27 Årgang 2003Win
Greve FodboldLoss

Kampreferat

Flot sejr til U17 i pokalturneringen

Tirsdag aften trådte A27’s U17-hold ind i pokalturneringen, efter at have siddet over i første runde sammen med de øvrige hold fra Øst-rækkerne og U17-divisionen. Og det var en rigtig stærk modstander, som ventede os i form af Greve, som kun havde tabt én kamp i sæsonen og ligger nr. 4 i Øst 1, mens A27 topper Øst 2-rækken. Samtidig var det et fysisk stærkt hold, som stillede med hele ni andetårs spillere, mens vi kun har Mathias Rahbek som andetårs spiller. Vores store opgave var derfor at være forudseende, i forhold til hvor boldene ville blive spillet hen, samt forsøge at matche Greves tempo.

 

Det blev en rigtig flot spillet kamp for begge hold i et hæsblæsende tempo, hvor vi var klart dominerende i første halvdel af første halvleg, hvor vi burde være kommet foran. Men Greve kom bedre med op mod pausen, hvor der stadig stod 0-0.

 

Anden halvleg blev lige så medrivende, og her var det Greve, som kom bedst ud af starthullerne, og allerede efter tre minutter misbrugte de til vores held en stor chance. Vi kom dog hurtigt tilbage og satte os igen på spillet. Vi kom også foran efter fem minutters spil, da en bold blev spillet frem i venstre side, hvor Noah Graini, som var blevet rykket frem i angrebet, under pres spillede topscorer Mathias Rahbek i løb på vej ind i feltet. Og fra en spids vinkel fik Rahbek trykket på kassen og scoret til 1-0, selv om Greve-målmanden fik hænderne på.

 

Efter 20 minutters spil i anden halvleg måtte kampen afbrydes midlertidigt på grund af problemer med lyset på kunstbanen i Dragør, men heldigvis lykkedes det at komme i gang igen. Tempoet og intensiteten i kampen blev heller ikke mindre til trods for pausen. Begge hold ville tydeligvis videre i turneringen, og Greve lagde sig ikke ned frivilligt, men kæmpede bravt videre.

 

Et kvarter før tid kommer vi foran 2-0, da Mathias Rahbek og Adrian Aakilde spillede bande i højre side, og Aakilde spillede bolden på tværs af feltet til Lucas Hey. Han sparkede på mål på sin første berøring, og bolden strøg i kassen med en afretning fra en Greve-forsvarer.

 

2-0 blev også kampens resultat efter en kanonflot kamp af A27, som igen leverede et flot resultat mod et fysisk stærkere hold. Dermed er holdet klar til tredje runde af pokalturneringen, som spilles om to uger. Modstanderen kendes endnu ikke, men det kan blive en meget stærk modstander, da holdene fra U17-ligaen også træder ind i tredje runde.

 

A27-Greve: 2-0 (0-0)

Dagens A27-opstilling (3-5-2): Magnus Schrøder – Nicolai Thornholt, Nicolai Hagmann (anf.), Mads Kroupa – Noah Graini, William Andersson, David Ambæk, August Toudahl, Adrian Aakilde – Lucas Hey og Mathias Rahbek.

Bænken: Sebastian Agø, Marcus Melgaard og Elias Dyhr.

Mål:

1-0: Mathias Rahbek (Noah Graini)

2-0: Lucas Hey (Adrian Aakilde)