1 - 3
Fuld tid

Resultater

HoldResultat
A27 Årgang 2004Loss
Greve FodboldWin

Kampreferat

Nederlag til U15 mod Greve

A27’s U15-hold skulle søndag eftermiddag i Dragør forsøge at sætte en stopper for den dårlige stime, som holdet efter en ellers fin start har været inde i på det seneste. Det skulle gå ud over Greve, som havde hentet otte point for de første fem kampe mod fire point til os.

Vi fik dog den værst tænkelige start, da Greve kom foran 0-1 efter mindre end to minutters spil. Og det var generelt Greve, som kom bedst fra start, men efter 10 minutter fik vi en god chance, da venstrebacken Victor Dyhl brød igennem, men Greve-målmanden reddede skuddet. I stedet scorede Greve igen efter 25 minutters spil. En Greve-spiller blev spillet fri i feltet, og hans træk uden om A27-målmand Lucas Juhler blev faktisk for langt, men desværre ramte Juhler ham og begik straffespark. Og Greve scorede via stolpen på straffesparket til pausestillingen 0-2.

Bare fem minutter efter pausen blev det endnu sværere for A27, da en Greve-spiller slap fri i feltet og scorede til 0-3. Minuttet efter var indskiftede Mads Job Lund tæt på at reducere, men vi skulle hen til det 51. minut, før det lykkedes for A27 at få reduceret til 1-3. Mathias Vindeballe og Mads Gernsøe spillede bande i venstre side af feltet, og frontløberen Vindeballe afsluttede med et glimrende højrebensskud i det fjerneste hjørne uden chance for Greve-målmanden.

Reduceringen gav A27 mere gejst, og i den sidste fase dominerede vi kampen og pressede Greve højt. Det gav også et par gode chancer, men desværre fik vi ikke scoret. Dermed sluttede kampen 1-3, og A27 indkasserede det fjerde nederlag. Drengene har fire point for seks kampe og ligger nu nummer 9 af de 11 hold i rækken. Næste kamp er først om tre uger ude mod AB, som har otte point.

A27-Greve: 1-3 (0-2)

A27-mål:

1-3: Mathias Vindeballe (assist: Mads Gernsøe)

A27-opstilling (4-3-3): Lucas Juhler – Victor Dyhl, Victor Værum Olesen, Tobias Oppermann, Frederik Møller – Mathias Sørensen, Sebastian Rejnhold Steen, Mattias Gargas – Ali Jennane, Mathias Vindeballe og Mathias Preisler.

Indskiftninger:

30. minut: Mads Job Lund for Victor Dyhl

36: Victor Dyhl for Frederik Møller

36: Mads Gernsøe for Ali Jennane

47: Max Winther for Sebastian Rejnhold Steen

62: Ali Jennane for Mathias Vindeballe

67: Frederik Møller for Mattias Gargas