0 - 3
Fuld tid

Resultater

Hold1 halvleg2 halvlegResultatResultat
A27 Årgang 2004000Loss
HB Køge033Win

Kampreferat

Første nederlag til U15

U15-holdet i Øst 1-rækken er begyndt sæsonen med brask og bram og havde maksimumpoint efter tre sejre. Søndag eftermiddag skulle drengene i strålende solskin i Dragør forsøge at fortsætte den stime mod HB Køge, som indtil vinterpausen spillede i Øst 1, pulje 1, med de helt ”store” klubber FCK, Brøndby, FCN og Lyngby. Køge-drengene havde dog fået en lidt vaklende start på foråret med 4 point for de første tre kampe. A27 var hårdt ramt på den centrale midtbane til kampen, hvor både anfører Sebastian Steen og Max Winther var ude med henholdsvis sygdom og skade.

Det var en jævnbyrdig 1. halvleg, hvor begge hold tydeligvis havde forberedt sig på hinanden. Det blev ikke til de helt store chancer til nogen af holdene, og pausestillingen var derfor 0-0. Efter pausen satte HB Køge sig imidlertid mere og mere på kampen, og det blev ikke bedre, da A27’s stærke midterforsvarer Victor Værum Olesen måtte udgå med sygdom efter 10 minutter.

HB Køge vandt efter pausen ikke mindst kampen om midtbanen, hvor de havde et par meget stærke spillere. Og de fik både annulleret et mål, og målmand Lucas Juhler hev en flot redning ud af ærmet, inden de fortjent kom foran et kvarter efter pausen på et hovedstød efter hjørnespark. Bare et par minutter senere blev det også 0-2 på en dyb bold, som HB Køges frontløber sendte sikkert i mål.

 

Batterierne skal lades op i varmen

A27 kom aldrig rigtigt ind i kampen igen, og det blev ikke nemmere, da angriber Mohammed Rebh fik en 10-minutters udvisning. Vi klarede dog perioden i undertal uden at få flere mål imod os, men i dommerens overtid scorede HB Køge til slutresultatet 0-3 på en ripost efter et langskud på overliggeren.

Cheftræner Anders Hansen anerkendte efter kampen, at HB Køge vandt fortjent efter en anden halvleg, hvor de var klart bedst, og det ligner absolut også et hold, som kommer til at spille med i toppen af rækken. Nu skal tavlen vaskes ren for A27-drengene, og det er der heldigvis god tid til fra på søndag, hvor drengene rejser på en uges træningslejr til Tyrkiet. Her kan truppen få trænet rigtig godt og være helt klar til de to vigtige topkampe, som venter efter påske. A27 ligger nummer tre med ni point for fire kampe, og i de næste kampe venter de to tophold. Først tirsdag den 30. april på Kløvermarken mod naboerne fra 2300, som har 10 point på andenpladsen, og derefter hjemme mod Ishøj, der har 12 point på førstepladsen.

Fakta:

A27-HB Køge: 0-3 (0-0)

A27-startopstilling: Lucas Juhler, Mads Job Lund, Victor Værum Olesen, Tobias Oppermann, Victor Dyhl –Mathias Sørensen (anf.), Frederik Østergaard Møller, Ali Jennane, Mads Gernsøe – Tobias Damkær og Mohammed Rebh

Indskiftere: Rasmus Holm-Tvarnø, Marius Rybner og Mathias Preisler

Gult kort: Mohammed Rebh