5 - 1
Fuld tid

Resultater

HoldResultat
A27 Årgang 2005Win
FC HelsingørLoss

Kampreferat

Sikker sejr mod FC Helsingør

Lørdag den 20. januar tog vi mod FC Helsingør i Dragør. Vi havde på forhånd sat næsen op efter årets første sejr efter det knebne 1-0 nederlag til FA 2000 i sidste weekend. Helsingør blev nummer ni og næstsidst i deres Øst 1-pulje i efterårssæsonen og er rykket ned i Øst 2 til forårssæsonen. Vi har mødt dem en enkelt gang før i december 2016 på ottemands, hvor vi vandt hele 9-1. Men Helsingør er blevet meget bedre siden dengang, hvor de var ved at samle holdet fra de lokale klubber, der tilsammen udgør FCH.

Jeppe, Mathias og Vadmand var på ferie, og vi stillede med helt samme 13-mands trup som mod FA, men der var en enkelt ændring i startopstillingen, hvor Melvin erstattede Franco på højre kant.

Vi kom bedst ud af starthullerne og kom hurtigt foran 1-0 ved Melvin. Et frispark i venstre side havnede lidt tilfældigt for fødderne af Melvin, som lagde bolden i en bue over Helsingør-målmanden. Lidt senere gjorde Ziegler det til 2-0 med et elegant chip over målmanden efter at være spillet fri af Melvin. Inden pausen fik Helsingør dog reduceret til 2-1.

Anden halvleg startede jævnbyrdigt, og Alex måtte vise sin klasse, da Helsingør havde en tredobbelt chance. Derefter fik vi straffe, da Franco blev fældet af målmanden på en friløber. Men målmanden gjorde desværre skaden god igen ved at redde Mikkels straffe. Men det var en stakket frist for Helsingør. Først gjorde Salbæk det til 3-1 på oplæg fra Mikkel, og derefter scorede Mikkel selv to gange til slutstillingen 5-1. Først på et flot oplæg fra Melvin, og derefter satte han foden på et frisparksindlæg fra Poul.

Det var en fuldt fortjent sejr i en lidt rodet kamp, hvor vi i perioder spillede fint, men indimellem blev lidt for ivrige med at komme hurtigt fremad banen. Kampen blev i øvrigt videofilmet, så trænere og drenge kan analysere og lære af kampen. Franco var i øvrigt uheldig at ryge ud i hegnet til sidst og slog fingrene. Han spillede kampen færdig, men har sandsynligvis brækket en finger.

 

Fakta:

A27-FC Helsingør: 5-1 (2-1 ved pausen)

Startopstilling, fra venstre mod højre (4-3-3): Alex – Pelle, Kroupa, Sejad, Carl – Oscar, Ziegler, Markus – Poul, Mikkel, Melvin.

Udskiftninger i pausen: Franco og Salbæk ind for Poul og Melvin på kanterne

Udskiftninger i 2. halvleg:

  • Poul ind for Pelle (Markus ned på venstre back, Poul på central midt)
  • Melvin ind for Carl (Salbæk ned på højre back, Melvin ind på venstre kant)
  • Carl ind for Ziegler (Carl på venstre back, Markus tilbage på central midt)

Mål:

1-0: Melvin

2-0: Ziegler (assist Melvin)

3-1: Salbæk (Mikkel)

4-1: Mikkel (Melvin)

5-1: Mikkel (Poul)

Gule kort: Pelle og Sejad (vi spillede ikke med udvisninger for gult)